|

Şenol Güneş: Bize gelmek isteyen bir Fenerbahçeli daha vardı

Golsüz berabere biten derbi sonrası açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gökhan Gönül'e gösterilen tepkiyle ilgili, "Fenerbahçe'den gelmek isteyen bir oyuncu daha vardı ancak o transfer gerçekleşmedi. Gökhan gidince mi kötü oldu?" dedi.

Yeni Şafak
22:32 - 3/12/2016 Cumartesi
Güncelleme: 22:52 - 3/12/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş bu sezon mağlubiyet yaşamadı.
Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş bu sezon mağlubiyet yaşamadı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş 0-0 biten Fenerbahçe derbisi sonrası yaptığı açıklamada Gökhan Gönül'e tribünlerden gösterilen tepkiyle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.



Deneyimli çalıştırıcının maç sonu açıklamaları şöyle;



  • "Bu maçta Gökhan'ın uluslararası deneyimi olan en iyi sağ beklerden bir tanesi oynatmam normal. Hasan Ali, Şener ve İsmail Köybaşı bunlar değerli oyuncular ve milli takımın oyuncuları. Bizden İsmail gitmiş, oradan da Gökhan geldi. O kulüp anlaşsaydı orada kalırdı. Fenerbahçe'den gelmek isteyen bir oyuncu daha vardı ancak o transfer gerçekleşmedi. Birden gidince mi kötü oldu Gökhan? Kızdıkları için mi, sevdikleri için mi bu tepki anlamadım. Destekleri güzel ama oyuncuya hakaret ve başka taraftan bakınca da mesela seyirciye hakaret de doğru değildir. Oyuncuyu baskıya almak istemek normal ama bu aşağılama duygusu yanlış. Kaptan yaptığınız oyuncuyu kötü olarak gösteriyorsanız, siz başından beri yanlıştınız; yeni mi uyandınız? İsmail Köybaşı gelince alkışlayın demiyorum ama yuhalamayın da. Duygu bağlarından çıkıp rasyonel olmalıyız. Oyuncu gitmiş gelmiş ne olacak ki? Şener'i istedim alamadım. Ozan gol attı konuşmayacak mıyım? Oyuncu gitti de ne oldu? Kalsaydı iyiydi. Kalıp da giden oyunculara yapma ihtimalin var o zaman aynı tepkiyi. O zaman o oyuncu da size saygı göstermez. Anlaşsaydı Gökhan Fenerbahçe'yle o zaman zaten Beşiktaş'a gelmezdi"

Şenol Güneş'in "Fenerbahçe'den gelmek isteyen bir oyuncu daha vardı ancak o transfer gerçekleşmedi" ifadeleri sosyal medyada tartışma konusu oldu. Güneş'in ismini vermeden söylemek istediği oyuncunun Mehmet Topal ya da Ozan Tufan olduğu iddia edildi.





Şenol Güneş'ten transfer itirafı Gökhan Gönül Kadıköy'de yuhalandı






#Şenol Güneş
#Beşiktaş
#Fenerbahçe
#Gökhan Gönül
#Mehmet Topal
#Ozan Tufan
7 yıl önce