|

Şenol Güneş, iki futbolcuyu takımdan gönderdi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, gelecek sezonun planlamasını yaptı. Siyah beyazlılarda sezon sonunda takımda kalıp, kalmayacağı belirsizliğini koruyan futbolculardan ikisi için Güneş kararını verdi. Başarılı çalıştırıcının gelecek sezon takımda istemediği ilk isimler Pedro Franco ve Milosevic oldu.

Yeni Şafak
15:29 - 23/05/2016 Pazartesi
Güncelleme: 15:42 - 23/05/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Şenol Güneş (Beşiktaş)
Şenol Güneş (Beşiktaş)

Beşiktaş'ta gelecek sezonun ilk hamleleri yapılmaya başlandı. Teknik Direktör Şenol Güneş, takımda istemediği ilk isimler için bir ön rapor hazırladı. Buna göre takımdan ilk ayrılacak isimler sezonu başka takımlarda kiralık olarak geçiren Pedro Franco, ve Milosevic oldu.



Beşiktaş'ta transferde hareketlilik yaşanmaya devam ediyor. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaş'ta takımdan gönderilecek isimler de netlik kazandı. Güneş, Çarşamba günü bir araya geleceği Fikret Orman'a ilk aşamada takımda istemediği oyuncularla ile ilgili bir rapor sunacak. Güneş'in o raporuna göre takımdan ayrılması beklenen ilk isimler Pedro Franco ve Milosevic...



Şenol Güneş açıklamıştı

Dün katıldığı TRT Spor programında defans hattına yapılacak takviyelerden bahseden Güneş, Pedro Franco ve Milosevic'i takımda görmek istemediğini açıkça belli etti. İki oyuncunun da genç olduğunu ancak kendi standartların uygun olmadığını vurgulayan başarılı çalıştırıcı kaleci ile ile ilgili de önemli ifadeler kullandı.



Ayağı iyi olan bir kaleci alabileceklerini belirten Güneş, 'uygun bir kaleci bulursam alabiliriz' dedi. Tecrübeli çalıştırıcının bu açıklamaları da 'Boyko takımdan ayrılıyor' iddialarının ortaya çıkmasına sebep oldu.



Güneş'in TRT Spor'da yaptığı açıklamaların raporun da da yer aldığı ve 3 ismin de gelecek sezon kadroda olmasına ihtiyaç bulunmadığının ifade edildiği belirtildi. Şenol Güneş'in ayrıca Alexis Delgado için de gelecek tekliflerin değerlendirilmesini istediği aktarıldı. Beşiktaş'ın defans hattına 3 takviye yapacağı ve bunların ikisinin stoper bölgesi olacağı aktarıldı.













#Beşiktaş
#Şenol Güneş
#Pedro Franco
#Milosevic
#Boyko
8 yıl önce