|

Şenol Güneş: Orada ne söylediğimi ben de bilmiyorum

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, şampiyonlar Ligi'nde yarın oynanacak Leipzig maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe derbisinde küfür ettiği iddiasıyla ilgili de konuşan Güneş, "Orada ne söylediğimi ben de bilmiyorum. Hepiniz görmüşsünüz. Galiba kötü kelime kullanmışım. Hakeme küfür etmedim" dedi.

Yeni Şafak
15:15 - 25/09/2017 Pazartesi
Güncelleme: 16:26 - 25/09/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Şenol Güneş Fenerbahçe maçında yaşananlar ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Şenol Güneş Fenerbahçe maçında yaşananlar ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ikinci maçında yarın Almanya temsilcisi Leipzig'i konuk edecek Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş basın toplantısı düzenledi.

Deneyimli teknik adamın açıklamalarında öne çıkanlar şöyle;
"İyi savunma yapan takımlara karşı zorlanıyorlar"
  • "Yarın grupta oynanacak iki maç da önemli. Leipzig 4. torbadan gelmesine rağmen gruptaki diğer takımlarla aynı seviyede. Leipzig, oynadığı futbolla sürpriz sonuçlar alabilecek bir takım. Kontra atak futbolunu çok iyi oynuyorlar. Leipzig iyi savunma yapan takımlara karşı zorlanıyor. Akıllı, sabırlı ve dikkatli olmalıyız. Zor bir maç olacak. Kazanmak istiyoruz."


Fenerbahçe ile oynanan derbide küfür edip etmediği sorulan Şenol Güneş, şöyle konuştu;
"Galiba kötü kelime kullanmışım"

  • "Kamuoyunu katarak soru sormayalım. Ağzımdan hep beyanat çıkıyor. Ben hiçbir açıklama yapmadım derbiyle ilgili. Fakat bakıyorum herkes bir şeyler yazıyor. Yapmayın bunu. 70. dakika mıydı neydi? Ana avrat küfür edildi, para atıldı ama hiçbir şey yapmadık. Gökhan'ı kadroya almadım, Lens'i de geç oyuna aldım. Bir şey demedik. Caner diz çöktü, belki bir şey diyebilirsiniz. Aynı hakemin kendi sahamızda neleri yaptığını biliyorsunuz. Hakeme niye faul verdiğini sordum, cevap vermedi. Bir şeyler söyleyerek döndüm.

    Sağ olsun, Bein Sports bu çekimleri iyi yapıyor. Hepiniz görmüşsünüz. Galiba kötü kelime kullanmışım. Hakeme küfür etmedim."


#Şenol Güneş
#Beşiktaş
#Leipzig
7 yıl önce