|

Şenol Güneş: Mitrovic ve Adriano yarın oynayamayacak

UEFA Avrupa Ligi'inde yarın oynanacak Hapoel Beer-Sheva maçı öncesi Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş basın toplantısı düzenledi. Tecrübeli teknik adam sakatlıkları bulunan Mitrovic ile Adriano'nun yarın oynayamayacağını belirtirken, Quaresma'da bir sorun olmadığını açıkladı.

Yeni Şafak
17:03 - 22/02/2017 Çarşamba
Güncelleme: 17:34 - 22/02/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Şenol Güneş Hapoel Beer-Sheva maçı öncesi takımda sakatlığı bulunan oyuncular hakkında bilgiler verdi.
Şenol Güneş Hapoel Beer-Sheva maçı öncesi takımda sakatlığı bulunan oyuncular hakkında bilgiler verdi.

Güneş'in açıklamalarında öne çıkanlar şöyle;



"Dikkatli olmak zorundayız"

  • "İlk maçtaki oyunumuz, skorumuz önemliydi, ama her şey burada bitecek. Avantajlı çıkacağız, dikkatli olmak zorundayız. 1 hafta içinde 3 maç yapmış olacağız, onun da etkisi olacaktır. Turu geçmek için biraz daha gayrete ihtiyaç var. Baskıyı iyi yapabilir ve kontrolü tutabilirsek, iyi bir sonuç alacağızdır. Umarım iyi bir sonuçla ayrılırız. Turu geçmemiz ülke puanı açısından da önemli. Diğer temsilcilerimiz de turu geçebilir."

"Bravoyu bazen fazla söylüyoruz
"

  • "Oynadığımız oyunun karşılığını almak istiyoruz. Bu karşılığı alınca mutlu oluyoruz. Kötü sonuç olunca eleştiri olacaktır gayet normaldir. Bravoyu bazen fazla söylüyoruz. Kötü sonuç varsa eleştiri olacaktır, Karabük'te o kadar kötü değildik. Akhisar maçında da çok iyi değildik. Abartmamak lazım."

"Mükemmel değiliz"

  • "Genel anlamda bir oyun formatımız var, oyuncularımız da bunu benimsedi. Mükemmel değiliz, abartılacak bir oyun oynamıyoruz, işimizi yapmaya çalışıyoruz. Beşiktaş'ın çok olumsuz durumu yok ama ileri gidecek mesafesi var. Her aklınızı, hem gücünüzü, hem yetinizi kullanmanız lazım. "

"Sürekli aynı 11'le gitmek doğru değil
"

  • "Hem oyuncu hem takım olarak değişmek zorundayız. Rakibe göre değişiklik yapıyoruz. Hem yenilerin hem eskilerin oynaması gerekiyor. Sürekli aynı kadro veya sürekli değişik kadro ile gitmek yanlış olur. Her takımda sistem ve oyuncu değişiklikleri olmalı, bilinen bir rakip olmamak lazım. Sürprizler yapılabilmeli oyuncu ve taktikte. Sürekli aynı 11'le gitmek doğru değil. Fakat kadroyu sürekli değiştirmek de yanlış. Her futbolcu çıkıp oynayabilmeli."


"Mitrovic ve Adriano kadroda olmayacak"

  • "Ricardo Quaresma'nın bir sorunu yok ama Mitrovic yarın maçta olmayacak. Adriano büyük ihtimalle olmayacak, kasığında ağrısı var. Yarın sahaya süreceğim oyuncular iyi oyuncular ki sahada yer alacaklar. 3-4 oyuncuda değişiklik yapmak durumunda kaldık."

"Kartlara göre takım kurmam"

  • "Sarı kartlara göre takım kurmam ama önünde veya pozisyonunda iyi bir isim varsa onu oynatabilirim."

"Örnek bir taraftara sahibiz
"

  • "Taraftarımız da takımımız da motivasyon için en iyisini yapsın. Örnek bir taraftara sahibiz. Taraftarlarımız bize destek olduğu zaman oyuncularımızda buna karşılık veriyor ve olumlu bir etkileşim oluyor."














#Şenol Güneş
#Beşiktaş
#Hapoel Beer-Sheva
7 yıl önce