|

Şenol Güneş: Oğuzhan büyük ihtimal kadroda olmayacak

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın oynanacak Dinamo Kiev maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Güneş, sakatlığı devam eden Oğuzhan Özyakup'un Kiev maçında forma giyemeyeceğini söyledi.

Yeni Şafak
16:08 - 27/09/2016 Salı
Güncelleme: 16:34 - 27/09/2016 Salı
Yeni Şafak
Şenol Güneş, Dinamo Kiev öncesi basının karşısına çıktı.
Şenol Güneş, Dinamo Kiev öncesi basının karşısına çıktı.

Tecrübeli teknik adamın açıklamalarında öne çıkanlar şöyle;



  • "İyi bir sonuç almak istiyoruz. Taraftarın etkisiyle oyunumuzu birleştirip mutlaka kazanmak istiyoruz. Rakibimiz güçlü ve dengeli bir takım. Etkili oyuncuları var. Kamuoyunda işlenmeye çalışıldığı gibi sıradan bir takım değil. Napoli maçında az pozisyon oldu ama 2-1 kaybettiler. Savunmada pozisyon verebiliyorlar. Şampiyonlar Ligi'nde kısır pozisyonlar bile iyi değerlendirilmesi gerekiyor. Rakibe pozisyon vermeyen bir takım olmak istiyoruz. Çok koşmamız gereken bir karşılaşma olacak."
  • "Oğuzhan Özyakup büyük ihtimal kadroda olmayacak"
  • "Oğuzhan, bu yıl istediği istikrarı yakalayamadı. İki yönlü oynayabildiği için başarılı oldu. Bunu yapmazsa başarılı olamaz. Oğuzhan, büyük ihtimalle ağrısı olduğu için yarın oynamayacak. Son kararı bugünkü idmanda vereceğim."
  • "Performansa göre 11 yapıyorum"
  • "Rotasyon diye bir düşüncem yok. 22 oyuncumuz var, son durumlarına göre değerlendirme yapıyoruz. Performansa göre 11 yapıyoruz. Takım olarak iyi veya kötü oynuyoruz. Sahaya çıkan 11 en iyi kadrodur. Geri kalan oyuncular da bizim oyuncumuzdur. Rostasyon yapıyor olsaydım durup dururken Atınç ile Rhodolfo'yu oynatırdım. Marcelo-Tosic değil başka biri oynardı."Gökhan da Beck de kötü değil. Benim takımımda ayrım yok. Oynamayanlar da bizim oyuncularımız onlar da gelip oynayabilir."
  • "İyi bir sonuç almak istiyoruz. Taraftarın etkisiyle oyunumuzu birleştirip mutlaka kazanmak istiyoruz."
























#Şenol Güneş
#Beşiktaş
#Dinamo Kiev
8 yıl önce