|

Şenol Güneş Ozan Tufan'ı istiyor

Sarı-lacivertliler, Ozan Tufan'ı Benfica'ya göndermek istese de Portekiz ekibinin koşulları F.Bahçe'yi tatmin etmiyor. Ozan'ın menajeri, sarı-lacivertlilerle bugün Beşiktaş'a transferine izin vermeleri için masaya oturacak. Siyah-beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş de eski öğrencisini takımda görmek istiyor.

Yeni Şafak ve
10:00 - 22/06/2017 Perşembe
Güncelleme: 10:18 - 22/06/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş,  Bursaspor'dan eski öğrencisi Ozan Tufan'ı kadrosuna istiyor.
Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş, Bursaspor'dan eski öğrencisi Ozan Tufan'ı kadrosuna istiyor.

Yeni sezon için kadrosunu takviye etmek isteyen Beşiktaş'ta ezeli rakipleri Fenerbahçe'de top koşturan Ozan Tufan gündeme geldi. Bursaspor'da görev yaptığı 2014-2015 sezonunda 22 yaşındaki futbolcuyla çalışan teknik direktör Şenol Güneş, Ozan'ı ısrarla istiyor. Ön liberoda da oynayan futbolcunun da Beşiktaş'a transfer olarak yeniden deneyimli teknik adamla birlikte aynı takımda yer almak istediği öğrenildi.

Siyah-beyazlı yönetimin ise oyuncunun menajeri Ahmet Bulut aracılığıyla nabız yokladığı ifade edildi. Ozan Tufan'ın menajerinin bugün İstanbul'a gelerek Fenerbahçe ile oyuncusu için masaya oturacağı ve siyah-beyazlı takıma transfer olmasına onay vermelerini isteyeceği kaydedildi.

Fenerbahçe, Ozan Tufan'ı Portekiz ekibi Benfica'ya göndermek istese de sunulan teklifin tatmin edici olmadığı belirtildi. Milli futbolcunun durumunun, menajeri Ahmet bulut'un bugün Fenerbahçe yönetimi ile yapacağı toplantının ardından netleşmesi bekleniyor.

#Beşiktaş
#Ozan Tufan
7 yıl önce