|

Şenol Güneş'ten transfer itirafı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kadıköy'de Fenerbahçeli taraftarların Gökhan Gönül'e yaptığı tepkiler hakkında konuştu. Tepkilerin saygısızlık boyutuna gelmemesi gerektiğini söyleyen Güneş, "Gökhan buraya geldi, İsmail'in Fenerbahçe'ye gitmesi gibi. Ben Şener'i de buraya almak isterdim ama Fenerbahçe'ye gitti" dedi.

Yeni Şafak
18:29 - 3/12/2016 Cumartesi
Güncelleme: 18:45 - 3/12/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Şenol Güneş, 19.00'da başlayacak derbi öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Şenol Güneş, 19.00'da başlayacak derbi öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe derbisi öncesi yaptığı açıklamada sarı-lacivertli taraftarların Gökhan Gönül'e yaptığı tepki ile ilgili açıklamalarda bulundu.



Güneş'in yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalar şöyle;



  • "Gökhan Gönül transfer ayında bize geldi. Tıpkı İsmail'in ve Şener'in Fenerbahçe'ye gitmesi gibi. Şener'i ben de istemiştim. "Tepki neden? Sevdikleri için ise kendi sevgilerine saygısızlık yapıyorlar. Kızdıkları için ise sebebini açıklamaları lazım. Oyuncuyu etkilemek adına taraftarlar bazı şeyler yapabilir. Bu normal ama saygısızlık boyutuna gelmemeli"
Kadıköy'de Gökhan Gönül'e tepki


Gökhan Gönül, Kadıköy'de sahaya çıktığı ilk andan itibaren taraftarlar tarafından ıslıklandı. Gökhan'ın Beşiktaş'a para için gittiklerini düşünen Fenerbahçeli taraftarlar, milli futbolcu için hazırlanan özel paraları salladı.








#Şenol Güneş
#Gökhan Gönül
#Fenerbahçe
7 yıl önce