|

Serdar Kurtuluş Antalyaspor'da

Şampiyon Beşiktaş'ta ilk ayrılık gerçekleşti. Siyah beyazlılarla sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Serdar Kurtuluş Antalyaspor ile anlaştı. Anlaşmayı canlı yayında kırmızı beyazlı kulübün başkanı Gültekin Gencer açıkladı.

Yeni Şafak
11:07 - 24/05/2016 Salı
Güncelleme: 11:22 - 24/05/2016 Salı
Yeni Şafak
Serdar Kurtuluş (Beşiktaş)
Serdar Kurtuluş (Beşiktaş)

Süper Lig'de 2015-2016 sezonunu şampiyon tamamlayan Beşiktaş'ta sezonun sona ermesiyle birlikte ilk ayrılıklar da yaşanmaya başladı.



Önceki günlerde kaleci antrenörü Sambade ile yollarını ayıran siyah beyazlılar sözleşmesi sona eren Serdar Kurtuluş'u da takımdan gönderdi. 28 yaşındaki futbolcunun Antalyaspor ile anlaştığı açıklandı. Kırmızı beyazlı kulübün başkanı Gencer'in açıkladığı transfere göre sözleşmesi biten futbolcu gelecek sezon Antalyaspor forması giyecek.



Ayrılıklar kapıda

Beşiktaş'ta Sambade ve Serdar Kurtuluş'un ardından sezonu başka takımlarda kiralık olarak geçiren Pedro Franco, Milosevic ve beklentileri karşılayamayan Boyko ile Alexis'in de takımdan ayrılması bekleniyor.



Beşiktaş Teknk Direktörü Şenol Güneş'in takımda kullanmayacağı futbolcularla ilgili bir rapor hazırladığı ve bunu başkan Fikret Orman'la paylaşacağı belirtildi. O rapora göre Pedro Franco, Milosevic, Boyko, Alexis gibi isimlerle yolların ayrılacağı aktarıldı.











#Beşiktaş
#Serdar Kurtuluş
#Şenol Güneş
#Antalyaspor
8 yıl önce