|

Sergen Yalçın sosyal medyayı salladı

Eski futbolcu ve yorumcu Sergen Yalçın, A Milli Takım'ın İzlanda'ya 2-0 yenildiği maçın öncesinde ve sonrasında yaptığı birbirinden zıt yorumlarla futbolseverlerin diline düştü.

Yeni Şafak
11:37 - 10/10/2016 Pazartesi
Güncelleme: 19:30 - 10/10/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Sergen Yalçın İzlanda-Türkiye maçı öncesi ve sonrasında yaptığı yorumlarla sosyal medyada ikinci Hasan Şaş vakası olarak yorumlandı.
Sergen Yalçın İzlanda-Türkiye maçı öncesi ve sonrasında yaptığı yorumlarla sosyal medyada ikinci Hasan Şaş vakası olarak yorumlandı.

Türkiye'nin İzlanda ile oynadığı Dünya Kupası Elemeleri maçında İzlanda, A Milli Takımımızı 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın bitişiyle beraber Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim eleştirilerin hedefi olurken eski futbolcu ve yorumcu Sergen Yalçın da yaptığı yorumlarla sosyal medyada olay oldu.



Sergen Yalçın'ın İzlanda maçı öncesi rakiple alakalı olarak, 'çok büyütüyoruz sonuçta İzlanda ile oynuyoruz' ifadesini kullanması, alınan mağlubiyetin ardından ise 'İzlanda çok iyi takım' demesi futbolseverlerin diline düştü.



Sosyal medyada gündem olan Sergen Yalçın'ın Hırvatistan için de 'Kaç kişi Hırvatistan'dan 3 oyuncu sayabilir?' yorumu gecenin en talihsiz yorumu olarak görüldü.



İşte Sergen Yalçın'ın dün yaptığı yorumlardan bir bölüm;






-



Sergen Yalçın'ın bu açıklamaları sosyal medyada ikinci Hasan Şaş vakası olarak yorumlandı.






Fatih Terim: Kredimiz azalıyor















#Sergen Yalçın
#Hırvatistan
#İzlanda
8 yıl önce