|

Serhat patladı: Adam olun!

Genç Fenerbahçeliler taraftar grubu lideri Sefa Kalya'nın vefatından sonra herhangi bir açıklama ya da paylaşımda bulunmadığı için yoğun eleştiriler alan Serhat Akın resmen patladı.

Yeni Şafak
16:41 - 15/01/2016 Cuma
Güncelleme: 17:03 - 15/01/2016 Cuma
Diğer

Sefa Kalya'nın cenaze törenine futbol dünyasından önemli isimler katılırken, Fenerbahçe'de forma giydiği dönemde Kalya ile yakın ilişkileri bulunan Serhat Akın'ın sosyal medyada konuyla ilgili paylaşım yapmaması tepki çekti.



Bunun üzerine Serhat Akın Instagram hesabından konuyla ilgili fotoğraf paylaşarak çok sert bir açıklama yaptı.



İşte Akın'ın o paylaşımı;



"Ben resim paylaşmayacaktım…Eskiden Instagram mı vardı da bana bazı ezikler mesaj atıyorlar başsağlığı dilemedim diye. Instagramdan resim atarak mı siz sevginizi kanıtlıyorsunuz. Önce adam olun adam! Benim Sefa ağabeyle 5 senem geçti bana dedi ki kardeşim öldü benim. Yaşıyor olsaydı şimdi senin yaşlarındaydı derdi. 19 yaşındaydım o zaman. Benim Sefa ağabeyle yaşadıklarım onda bir de bende saklı. Bizim abi kardeşliğimiz farklıydı. Instagramda klavye başında atar yapmakla sevgi olmaz akıllı olun biraz akıllı! Sefa abi vurulduğunda biz maç içinde forma açmış insanlarız geçmiş olsun diye. O yüzden bana yorum yazarken iki dakika adam olun sonra yorum yapın!! Allah rahmet eylesin Sefa Reis... Mekanın cennet olsun

…"




Serhat Akın daha sonra bu paylaşımı sildi.









#sehat akın
#fenerbahçe
#sefa kalya
#vefat
8 yıl önce