|

'Sevdiğim yerdeyim'

Hollanda kampına gidişte havalimanında açıklamalarda bulunan bordo-mavililerin yeni teknik direktörü, “Sevdiğim yerde başarı için çalışacağım. Trabzonspor'un hedefi belli” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 4/07/2015 Cumartesi
Güncelleme: 09:00 - 4/07/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

Trabzonspor, teknik direktörlük görevi için Şota Arveladze ile iki yıllık anlaşma sağlarken genç teknik adama da yıllık 1.2 milyon Euro ödeyeceğini açıkladı. Bordo-mavili takımın yeni teknik direktörü, önceki gece geldiği Trabzon'da dün resmi sözleşmeye imza attı ardından takımla birlikte Hollanda kampı kafilesinde yer aldı. Hollanda yolculuğu öncesi havalimanında kariyerinde açılan yeni sayfayı değerlendiren Şota, “Aradan bayağı zaman geçti. 18 sene uzun bir süre ama hiç bu kadar uzunmuş gibi hissetmedim. Çünkü ben de onları sevdiğim için sevdiğim insanlardan uzak kalamadım. Şu an Trabzonspor'un teknik direktörü olduğum için çok mutluyum" dedi. Trabzon'da her şeyin güzel geçmesini istediğini dileyen Gürcü teknik adam, "Trabzon çok sevdiğim bir yer. Burada hedefimiz belli" ifadelerini kulandı.



10 DAKİKADA İMZALADI


Ersun Yanal'ın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedilmesinin ardından Tiflis'ten İstanbul aktarmalı olarak Trabzon'a gelen Şota'nın, Kayserispor'da birlikte çalıştığı sportif direktör Süleyman Hurma ve Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile tesislerde yaptığı görüşmede bordo-mavili kulübün şartlarına 'evet' demesi 10 dakika sürdü.



Trabzonspor 4 eksikle Hollanda kampında


Trabzonspor yeni sezon hazırlıkları için dün Almanya üzerinden Hollanda'ya gitti. Bordo-mavili kafilede ülkesinde tedavi gören Cardozo, hastalanan Waris, izinli Medjani ve M'bia yer almadı. Takım, ilk çalışmayı akşam otelin salonunda yaptı.



Başkan'ın 6. hocası Maliyet 20 milyon TL


Şota, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminin 2 yıllık görev süresinde çalışacağı 6. teknik direktör oldu. 6 çalıştırıcnın maliyeti 20 milyon TL'yi geçiyor. T.Kafkas: 4.8 milyon TL, M.Reşit Akçay: 800 bin TL, H.Mandıralı: 300 bin TL, Halilhodzic: 4.8 milyon TL, E.Yanal: 5.7 milyon TL, Şota: 3.6 milyon TL.






#Trabzonspor
#Şota Arveladze
#İbrahim Hacıosmanoğlu
9 yıl önce