|

Sevilla'dan Mehmet Topal açıklaması

Sevilla Kulübü Sportif Direktörü Monchi, Fenerbahçe'de sözleşmesi henüz uzatılmayan Mehmet Topal'ın transferi ile ilgili, 'Takımında kalmayı tercih etti. Bizim için o defter kapandı' açıklamasında bulundu.

Yeni Şafak
09:46 - 4/05/2016 Çarşamba
Güncelleme: 08:17 - 4/05/2016 Çarşamba
Diğer
Mehmet Topal (Fenerbahçe)
Mehmet Topal (Fenerbahçe)

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Mehmet Topal'ın takımda kalıp kalmayacağı resmileşmedi ancak sarı-lacivertlilere müjdeyi Sevilla Sportif Direktörü Monchi verdi.






'Mehmet Topal sayfası kapandı'

Sabah'ta yer alan habere göre, UEFA Avrupa Ligi'nde finale çok yaklaşan Sevilla'nın patronu Monchi, Mehmet Topal transferi ile ilgili soruya, 'Takımında kalmaya karar verdi. Geçen haftaya kadar menajeri ile görüşmelerimiz vardı ama artık bizim için 'Mehmet Toapal' sayfası kapandı' cevabını verdi.



Valencia'da oynadığı yıllarda Topal, Sevilla'nın şu anki teknik direktörü Unai Emery'nin öğrencisiydi. Kendisine de "örümcek adam" lakabı, orada forma giydiği dönem verilmişti.



48 maçta 2 gol 3 asist

Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Mehmet Topal, bu sezon 48 kez sarı lacivertli formayı giydi. Milli futbolcu, bu müsabakalarda 2 gol attı, 3 de asist yaptı.



Video: Mehmet Topal'ın gol anonsu





#Sevilla
#Fenerbahçe
#Mehmet Topal
8 yıl önce