|

Seydou Doumbia pişman etti

Sezon başında Beşiktaş ile adı anılan 28 yaşındaki golcü futbolcu Seydou Doumbia performansıyla dikkat çekiyor.

Yeni Şafak
17:18 - 29/09/2016 Perşembe
Güncelleme: 17:54 - 29/09/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Basel'de kiralık olarak forma giyen Seydou Doumbia, gösterdiği performansla sezon başında kendisini isteyen kulüpleri pişman etti.
Basel'de kiralık olarak forma giyen Seydou Doumbia, gösterdiği performansla sezon başında kendisini isteyen kulüpleri pişman etti.

Marıo Gomez'in ayrılığı sonrası Beşiktaş'la adı geçen Seydou Doumbia, İsviçre'de ikinci baharını yaşıyor...



CSKA Moskova'da oynadığı futbolla Avrupa devlerinin dikkatini çeken ve 14 milyon euro bedelle Roma'ya transfer olan Seydou Doumbia, İtalya'da beklediğini bulamamıştı. Sezon başında İsviçre ekiplerinden Basel'e kiralık olarak transfer olan futbolcu burada gösterdiği performansla sezon başında kendisini isteyen kulüpleri pişman etti.



İsviçre Ligi'nde takımıyla 8 maça çıkan Fildişili futbolcu attığı 6 golle takımına büyük katkı verirken Basel'in de en skorer ismi oldu.



Seydou Doumbia, Basel'deki ilk golünü Sion karşısında atarken Fildişili golcünün kafa vuruşu İsviçre'de çok konuşulmuştu.









Beşiktaş'ın tercihi Aboubakar olmuştu


Beşiktaş uzun süren forvet arayışları sonucunda Porto'dan Vincent Aboubakar'ı kiralık olarak kadrosuna katmıştı. 2.5 milyon euro kiralama ücreti verilen oyuncuya ödenen yıllık 3.5 milyon euroluk ücret tartışma konusu olurken Kamerunlu golcünün henüz resmi bir maçta gol atamaması da eleştirilere sebep oluyor.














#Seydou Doumbia
#Basel
#Roma
8 yıl önce