|

Şikeyi başkan bitirdi

"Başkan Hacıosmanoğlu, 'Şike bizim namusumuz' dediği davada söz verdiğinden farklı bir duruş sergilemiştir. Camianın değerlerini yerle bir etmiş, kulübe onarılmaz yaralar açmıştır. Trabzonspor sevdalılarının içi kan ağlıyor."

Yeni Şafak ve
04:00 - 3/07/2015 Cuma
Güncelleme: 06:35 - 3/07/2015 Cuma
Yeni Şafak

Trabzonspor Hukuk Kurulu eski üyesi, şike davasının mahkeme sürecindeki en önemli isimlerden olan avukat Nusret Yılmaz, dün düzenlediği basın toplantısıyla Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yanlış yönetim politikasını eleştirdi. Yılmaz, "Trabzonspor Başkanlık makamını işgal eden İbrahim Hacıosmanoğlu, 'namus davası' olarak adlandırdığı, 'Şike bizim namusumuz' dediği davada bütün söylemlerinin tersini yapmış, şike mücadelesini bizzat kendi bitirmiştir" dedi.



KULÜBÜ BAKKAL MANTIĞIYLA YÖNETİYOR


"Camianın değerlerini yerle bir etmekten, kulübün mali yapısında onarılmaz zararlar oluşturmaktan çekinmemiş, çatışma ortamından nemalanmış" cümlesiyle Hacıosmanoğlu'nu tasvir eden avukat Nusret Yılmaz, "Trabzonspor camiasında telafisi imkansız hasarlara yol açan, camianın yüzünü kızartan Hacıosmanoğlu, ne yaparsa yapsın ardındaki enkaz peşini bırakmayacaktır" şeklinde konuştu.





KUPAYI İSTEMEKLE OLMAZ


Yılmaz, eleştirilerine şöyle devam etti: "Trabzonspor başkanlık makamında oturan herkes o kupayı ister. Ancak istemek yeterli olmaz. Bir duruş sergilemek gerekir. Bu duruşa 'doğru' diyorsanız, daha önce yapılanları eleştirmeyeceksiniz. Siz icraat makamısınız. Siz parçalarken, biz nasıl ses çıkarmayalım. İnsanların, Trabzon sevdalılarının içi kan ağlıyor."


"Başkalarını eleştiriyorduk bugün bakıyoruz kulüp bir yılda 20-30 milyon TL menajerlik parası ödemiş. Fatih Tekke bu kulübün bir değeridir. Bir ağabeyimizle (şike mücadelesinin sembol isimlerinden İbrahim Ertük) Başkan açıyor, küfrediyor. Hoyratça elinizden alınan bir emek için savaşmazsanız başarılı olamazsınız."



Trabzonspor yeni sezonda Şota'ya teslim


Trabzonspor, teknik direktör Ersun Yanal'ın ardından takımın başına Şota Arveladze'yi getirdi. THY'ye ait tarifeli uçak ile Trabzon'a gelen Gürcü teknik adamı, havalimanında kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma ve yönetim kurulu üyesi Mehmet Terzi, karşıladı. Şota, havalimanında basın mensuplarının, Trabzonspor ile anlaşmaya varıp varmadığı yönündeki soruları üzerine "Ben zaten 25 sene önce anlaşmıştım. Fazla zor olacağını düşünmüyorum" dedi. Şota, daha sonra Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile son detayları görüşmek üzere Mehmet Ali Yılmaz Tesislerine geçti. Gürcü çalıştırıcının bugün Hollanda kampına gidecek takımın başında olmasının beklendiği ifade edildi.







#Trabzonspor
#Hacıosmanoğlu
#Nusret Yılmaz
9 yıl önce