|

Skandal hakeme skandal not

Anadolu Selçukspor-Fatih Karagümrük arasında oynanan mücadelede yardımcısının uyarısıyla kornere giden topa gol kararı veren hakem Levent Balcı'ya MHK'nin 8.7 gibi yüksek bir puan verdiği belirtildi.

Yeni Şafak
17:44 - 23/03/2017 Perşembe
Güncelleme: 19:17 - 24/03/2017 Cuma
Diğer
Maçın 30. dakikasında verilen gol kararı büyük tepki çekmişti.
Maçın 30. dakikasında verilen gol kararı büyük tepki çekmişti.

2. Lig Beyaz Grup'ta Konya Anadolu Selçukspor-Fatih Karagümrük arasında oynanan maç hakemin skandal olarak nitelendirilebilecek bir karara imza atması maça damga vurmuştu.



Karşılaşmanın 30. dakikasında Anadolu Selçukspor'un kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde oluşan karambolde topu Karagümrük defansı kornere göndemiş ancak maçın orta hakemi Levent Balcı başlangıçta köşe vuruşuna hükmetse de yardımcı hakemin 'topun kale içinden çıktığı' uyarısıyla pozisyonda gol kararı vermişti. Fatih Karagümrüklü oyuncuların uzun süre itiraz etmesi kararı değiştirmezken, mücadele Anadolu Selçukspor'un 3-2 üstünlüğüyle sona ermişti.



Hakeme 8.7 puan verdiler

Hürriyet'in haberine göre; mücadelede skandal gol kararı veren hakem Levent Balcı'ya gözlemcinin raporu doğrultusunda 8.7 gibi yüksek bir puanın verildiği belirtilirken, yardımcı hakeme de 7.9 puan verildiği belirildi.








#Anadolu Selçukspor
#Fatih Karagümrük
7 yıl önce