|

Skandalın görüntüsü ortaya çıktı

Şanlıurfaspor'da alacaklarını isteyen orta saha oyuncusu Mertcan Çam'ın kulübün başkanı Emin Yetim ve adamları tarafından darp edildiği iddia edildi. Genç oyuncunun menajeri Metin Korkmaz darp olayını doğrularken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun konuyla ilgilendiğini ifade etti. Öte yandan Mertcan'ın yayınlanan fotoğrafında kafasındaki darp izleri dikkati çekti.

Yeni Şafak
10:46 - 6/12/2017 Çarşamba
Güncelleme: 11:32 - 6/12/2017 Çarşamba
Diğer
Emin Yetim tarafından darp edildiği iddia edilen Mertcan Çam'ın ilk fotoğrafı yayınlandı.
Emin Yetim tarafından darp edildiği iddia edilen Mertcan Çam'ın ilk fotoğrafı yayınlandı.

2. Lig ekibi Şanlıurfaspor'da kiralık olarak forma giyen Trabzonsporlu futbolcu Mertcan Çam'ın, başkan Emin Yetim ve adamları tarafından dövüldüğü öne sürüldü.

Kulüp yalanladı

Kulüpten yapılan açıklamada olay yalanlanırken,

"Profesyonel Futbolcumuz Mertcan Çam, antrenmana çıkarken dışarıdan tesislerimize gelen ve kim olduğunu öğrenemediğimiz kişi ya da kişiler tarafından saldırıya uğramış ve tehdit edilmiştir" denildi.

Ağabeyi gözyaşları içinde olayı doğruladı

Mertcan Çam'ın abisi, kardeşinin darp edildiği iddiasını gözyaşları içerisinde doğruladı. A Spor'a konuşan genç oyuncunun abisi, "Darp olayı doğru, elimizde fotoğraflar mevcut. Hukuki işlemler menajer aracılığıyla başlatıldı. Kardeşim şu an Trabzon'a doğru yola çıktı" dedi.

"Dayak fotoğrafı Bakan Süleyman Soylu'da"

Mertcan Çam'ın menajeri Metin Korkmaz da dayak olayını doğrularken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun konuyla ilgilendiğini söyledi.


Kormaz Haber 61'e olayla ilgili şöyle konuştu;

  • "Olay savcılığa intikal etti. Sayın Bakanımız Süleyman Soylu'ya olayın fotoğrafını attım. Şu an olay yargıda. Her şey netleşecek. 22 yaşında bir futbolcunun 'Başkan üstüme atladı, beni dövdü' diyebilecek bir cesareti olabilir mi? Niye desin. Mertcan'la konuştum. Sağlık durumu kötü. Burnundan büyük darbe almış. Çatlak var. Şu an Malatya civarında ailesi onu karşılayacak. Trabzon'a geliyor."

Fotoğrafı yayınlandı

Kendisinden uzun süre haber alınamayan ve menajeri Metin Korkmaz'ın yaptığı açıklamayla ailesinin futbolcunun yanına gittiği öğrenilen 22 yaşındaki futbolcunun darp edildiğini kanıtlayan fotoğraf bugün gazeteci Cüneyt Ünüvar tarafından yayınlandı.

İşte kafasında darp izleri görülen Mertcan'ın o fotoğrafı;

#Mertcan Çam
6 yıl önce