|

Sneijder ağzını bozdu!

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in, Kasımpaşa maçının devre arasında sinirlerine hakim olamayarak küfür ettiği, hakemin duymadığı için tepkisiz kaldığı iddia edildi.

Yeni Şafak
15:56 - 1/12/2015 Salı
Güncelleme: 16:19 - 1/12/2015 Salı
Diğer

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki Kasımpaşa-Galatasaray maçının devre arasında 4. hakem Mustafa Emre Eyisoy ile oyuncular arasında kısa bir gerilim yaşandı.



Habertürk'te yer alan habere göre; ilk yarısı 1-1 biten maçta hakemlerin kararlarından memnun olmayan Sneijder ve Muslera'nın başı çektiği futbolcular, “Konuşuyoruz, cevap bile vermiyorsunuz. Her bağırana faul veriyorsunuz, her şeye düdük çalıyorsunuz" şeklinde tepkiler gösterdikten sonra soyunma odasının yolunu tuttu.



Muslera omuzunu çekince...

Kötü futbolun tetiklediği gerilim, ikinci yarıya çıkarken kendisini gösterdi. G.Saray sahaya çıkmakta biraz gecikirken soyunma odası kapısı önünde 4. hakem Mustafa Emre Eyisoy, “Geciktiniz, maç başlıyor" diye seslendi. İçeriden ilk çıkan Muslera oldu. Uruguaylı, Eyisoy'a pozisyonlarla ilgili sitemini dile getirirken, 4. hakem “Yeri değil, uzatmayalım" dercesine omzuna dokunmak için elini uzattı. Muslera, omzunu çekerken, eli havada kalan hakem “Don't talk" (Konuşmak yok) şeklinde uyardı. Bunu gören Burak, “Don't talk, ne ya!" tepkisi gösterirken, Sneijder'ın “Fu.. Turkish mantality" (S... Türk mantalitesi) dediği duyuldu. Hakemin kayıtsız kalması, bu küfrü duymadığı şeklinde yorumlandı.



#wesley sneijder
#galatasaray
#kasımpaşa
#küfür
8 yıl önce