|

Sneijder Galaxy yolunda

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder sezon sonunda Amerika'ya gitmeyi planlıyor. Menajeri Guido Albers'e haber gönderen 32 yaşındaki oyuncunun aklında ise Los Angeles Galaxy Kulübü'nün olduğu belirtildi.

Yeni Şafak
09:00 - 27/03/2017 Pazartesi
Güncelleme: 12:24 - 27/03/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Galatasaray formasıyla bu sezon 24 maça çıkan Sneijder, 2 gol atarken 13 de asist kaydetti.
Galatasaray formasıyla bu sezon 24 maça çıkan Sneijder, 2 gol atarken 13 de asist kaydetti.

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, sezon sonunda takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı takımın Teknik Direktörü Igor Tudor tarafından gelecek sezonun planlamasında yer almayan 32 yaşındaki futbolcu, Amerika'ya gitmeyi planlıyor.



Menajeri Guido Albers'e, "Teklifleri değerlendir" diyen Hollandalı oyuncu, sarı-kırmızılı takımdaki macerasını, ilişkiler bozulmadan tamamlamak istiyor. Amerika'dan Los Angeles Galaxy takımı, Hollandalı yıldıza ilgi duyarken, Sneijder de Amerika'da bir takıma gitmeyi planlıyor.



Çin, Katar gibi liglere sıcak bakmayan Sneijder, David Beckham gibi Amerika'nın ve Los Angeles Galaxy'nin yolunu tutmak istiyor.



  • Sözleşmesindeki maddeye göre 7.5 milyon euroluk bonservis bedeli ödeyen kulüp Sneijder'i transfer edebilecek. 32 yaşındaki yıldız oyuncu, önceki gün yaptığı açıklamada da, Teknik Direktör Jan Olde Rierekink'in sezon ortasında gönderilmesinin kendisi için ideal bir durum olmadığını belirterek, duyduğu memnuniyetsizliği paylaşmıştı.



#Galatasaray
#Los Angeles Galaxy
#Wesley Sneijder
#Jan Olde Rierekink
7 yıl önce
default-profile-img