|

Sneijder riske edilmiyor

G.Saray Teknik Direktörü Riekerink, sakatlığı geçmesine rağmen hazır olmadığı için kadroya almadığı Hollandalı yıldıza 'derbiye hazır ol' talimatı verdi

Yeni Şafak ve
03:00 - 4/05/2016 Çarşamba
Güncelleme: 02:15 - 4/05/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Wesley Sneijder ve Aurelien Chedjou bugünkü Çaykur Rizespor maçında forma giymeyecek. Sarı-kırmızılı takımda pazar günü ligde oynanacak Beşiktaş derbisi de düşünülerek yıldız oyuncuların riske edilmemesine karar verildi. Bir süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Hollandalı Sneijder'in tedavisi tamamlanmasına rağmen henüz takımla çalışmalara başlamadı. Teknik direktör Jan Olde Riekirenk ile bir görüşme yapan Hollandalı yıldız, kondisyon eksiğinin bulunduğunu ve tam hazır olmadığını belirtti. Bunun üzerine Sneijder'i bugün kupada oynanacak Çaykur Rizespor maçı kadrosuna almayan Riekerink, vatandaşına "Derbiye hazır ol" talimatı verdi. Hollandalı teknik adam, ayrıca uzun bir süredir sakat olan Kamerunlu savunma oyuncusu Aurelien Chedjou'yu da özel çalışmalara devam etmesi ve henüz takımla hiçbir antrenmana katılmaması nedeniyle kadroya almadı.



Galatasaray as kadro ile sahada


Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final rövanş maçında Galatasaray, bugün evinde Çaykur Rizespor'u ağırlıyor. Yarı finalin ilk ayağında deplasmanda rakibini 3-1 mağlup eden sarı-kırmızı takım, büyük avantaja sahip. Buna rağmen tedbiri elden bırakmayan teknik direktör Jan Olde Riekerink, sahaya as futbolculardan kurulu bir kadro sürmeyi planlıyor. Çaykur Rize'de Leonard Kweuke ve Robin Yalçın'ın sakatlıkları sürüyor. Bu önemli karşılaşma ATV'den yayınlanacak.




#Riekerink
#Galatasaray
#Wesley Sneijder
#Aurelien Chedjou
8 yıl önce