|

Sneijder ve Chedjou Bursaspor maçında yok

Galatasaray yarın Bursaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Kiritik karşılaşma öncesinde sarı kırmızılıların iki yıldızı Sneijder ve Chedjou kadroya alınmadı. Kulüpten alınan bilgiye göre futbolcular sakatlığı gerekçesiyle Bursa'ya götürülmeyecek.

Yeni Şafak
14:04 - 28/04/2016 четверг
Güncelleme: 14:22 - 28/04/2016 четверг
Yeni Şafak
Snejder (Galatasaray)
Snejder (Galatasaray)

Galatasaray ile Bursaspor, yarın akşamki maçla birlikte lig tarihinde 94. kez birbirlerine rakip olacak. Sarı kırmızılılar için kritik önem taşıyan karşılaşmada teknik direktör Riekerink, Sneijder ve Chedjou'yu Bursa'ya gidecek kafileye dahil etmedi.



Yıldız futbolcuların kadroda olmamasının sebebinin sakatlıkları olduğu ifade edildi. Ayrıca sakatlıktan kurtulan ve önceki hafta A2 takımıyla maça çıkan Sinan Gümüş Bursaspor maçının kadrosuna da alınmadı. Riekerink'in Sinan'ın henüz hazır olmadığını düşündüğü için böyle bir karar verdiği belirtildi.



Galatasaray'ın kamp kadrosunda ise şu oyuncular yer alıyor: Fernando Muslera, Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Umut Bulut, Lukas Podolski, Jose Rodriguez, Ryan Donk, Hakan Balta, Lionel Carole, Martin Linnes, Koray Günter, Olcan Adın, Volkan Pala, Tarık Çamdal, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Jason Denayer, Cenk Gönen




Bursaspor-Galatasaray karşılaşması yarın akşam saat 20.00'de oynanacak.



Hamzaoğlu'na karşı ilk kez


Sarı-kırmızılılar, eski teknik direktörleri Hamza Hamzaoğlu'na karşı, takımdan ayrılışının ardından ilk kez rakip olacak. Geçen sezon başına geçtiği Galatasaray'la 3 kupa kaldıran Hamzaoğlu ile bu sezonun 11. haftasında yollar ayrılmıştı. Bursaspor, genç teknik adamın göreve geldiği 16. haftadan sonra çıkış yakalamıştı.





#Galatasaray
#Sneijder
#Chedjou
#Riekerink
8 лет назад