|

Sneijder'den Tudor'a: Gidiyorum

Galatasaray'da yönetimle ve teknik direktör Igor Tudor'la sorunlar yaşayan Hollandalı yıldız, Başakşehir maçında ilk 11'e alınmamasının ardından Hırvat teknik adama, takımdan ayrılmak istediğini belirtti. Menajerini İstanbul'a çağıran Sneijder, teklifleri masaya yatıracak.

Yeni Şafak ve
09:53 - 13/04/2017 Perşembe
Güncelleme: 10:06 - 13/04/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Igor Tudor, bu sezon çıktığı Galatasaray formasıyla çıktığı 26 maçta 2 gol, 13 asist kaydeden Sneijder'i son iki maçtır ilk 11'e almıyor.
Igor Tudor, bu sezon çıktığı Galatasaray formasıyla çıktığı 26 maçta 2 gol, 13 asist kaydeden Sneijder'i son iki maçtır ilk 11'e almıyor.

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder için gündeme gelen son iddia sarı-kırmızılı taraftarların keyfini kaçıracak cinsten. Son günlerde gerek yönetimle gerekse de teknik direktör Igor Tudor ile yaşadığı sorunlardan dolayı çok sinirlenen Wesley Sneijder'in sürekli olarak hakkında çıkartılan olumsuz haberlere de bozulduğu ve Başakşehir maçında kendisini yedek bırakan 38 yaşındaki teknik direktöre "Ben gidiyorum" dediği öne sürüldü.

Menejeri Guido Albers'i de İstanbul'a çağıran 32 yaşındaki oyuncunun, Florya'da bazı futbolcuların yaptığı toplantıya davet edilmesine rağmen katılmadığı ve maçtan sonra geldikleri tesislerden sinirli şekilde ayrıldığı öğrenildi.

Fenerbahçe'nin de teklif yaptığı iddia edilen yıldız futbolcunın yurt içinde bir takıma transfer olması durumunda '25 milyon euro'ya serbest kalır' maddesi bulunurken, yurt dışı için ise bu rakamın 7.5 milyon euro olduğu kaydedildi.

Amerika'ya sıcak bakıyor
Arap ya da Çin Lig'ine gitmek istemeyen Sneijder, Amerika'ya sıcak bakıyor. Sneijder'in, menajeriyle yaptığı görüşmeden sonra tam kararını vereceği kaydedildi.


Los Angeles Galaxy için start verdi

Amerika ekibi Los Angeles Galaxy'nin ilgilendiği Sneijder'in de David Beckham'ın eski kulübüne sıcak baktığı öğrenildi. Hollandalı oyuncunun, menajeri Guido Albers'in önceki haftalarda ilettiği Galaxy teklifine olumlu baktığı belirtildi. Sneijder'in İstanbul'a gelen Albers'le bu teklifi konuşacağı da kaydedildi.

Eşinden ayrılık sinyali

Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, Hollanda basınına yaptığı açıklamada, Galatasaray'dan ayrılabileceklerinin sinyalini verdi. Ülkede yaşanan terör olaylarını bahana gösteren Cabau, “Riskli bir yerde olmak istemiyoruz. Ailecek parklara gidebiliyoruz ama her zaman diken altındayız” sözlerini kullandı. Türkiye ve Hollanda arasındaki siyasi gerilim hakkında da konuşan Cabau, "İyi ki İstanbul direkt olarak bundan etkilenmedi. İnsanlar hala çok tatlı ve yardımsever” derken, Sneijder'in ayrılması konusunda ise “Wesley'i 9 yıldır tanıyorum. Bazı oyunlar dönüyor tabii ama Wesley, son dakikada söyler. Herhangi bir anlaşma olursa, ben de duyacağım” ifadelerini kullandı.

#Wesley Sneijder
#Galatasaray
#Igor Tudor
7 yıl önce