|

Sneijder'e 'veda' edenler

Galatasaray'ın 2013 yılında uzun uğraşlar sonucunda kadrosuna kattığı Wesley Sneijder, yönetim ve teknik direktör Igor Tudor'un kararıyla takımdan gönderildi. Sözleşmesi feshedilen futbolcu İstanbul'dan ayrılırken Hollandalı yıldıza A takım kadrosundan sadece iki isim veda etti.

Yeni Şafak
17:54 - 15/07/2017 Cumartesi
Güncelleme: 19:24 - 15/07/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Galatasaray, 2013 yılında Inter'den 7.5 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Sneijder'i sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kala takımdan gönderdi.
Galatasaray, 2013 yılında Inter'den 7.5 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Sneijder'i sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kala takımdan gönderdi.

Galatasaray'da Wesley Sneijder'in sözleşmesinin feshedilmesinin yankıları sürerken Hollandalı yıldızın takım arkadaşları tarafından yalnız bırakıldığı belirtiliyor. Dün İstanbul'dan ayrılan Hollandalı yıldızın hiçbir takım arkadaşı tarafından uğurlanmadığı dikkat çekerken sosyal medyadan da başarılı futbolcuya sadece iki A Takım oyuncusu veda etti.

Sneijder için genç takım oyuncusu Volkan Pala ve sözleşmesi yenilenmeyen Sabri Sarıoğlu veda mesajı yayınlarken A Takım kadrosundan Eren Derdiyok, Hollandalı yıldız için bir mesaj paylaştı. Derdiyok'un mesajından yaklaşık 1 saat sonra da Muslera, yıldız isme veda etti.

Eren Derdiyok, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Sparta Prag'a giden Semih Kaya'yı da unutmadı ve iki futbolcu için şunları yazdı;
  • Canım kardeşim Semih, dostum Wesley sizinle oynamak, tanışmak çok gurur vericiydi, geleceğinizde başarı ve mutluluklar diliyorum, yolunuz açık olsun. İyiki tanımışım, iyiki varsınız aslanlar.
Fernando Muslera ise mesajında şu ifadelere yer verdi;
  • "Sizinle oynamak keyifti beyler. Birlikte geçirdiğimiz yıllar için teşekkürler ve gelecek için iyi şanslar."
Andre Castro bile veda etti

Galatasaray A Takımı'ndan sadece Eren Derdiyok'un veda ettiği Sneijder'e Kasımpaşa'dan Göztepe'ye transfer olan Andre Castro da yayınladığı mesajla veda etti. Portekizli futbolcunun vedası, sosyal medyada oldukça dikkat çekerken Galatasaraylı taraftarlar, "Rakip takımların oyuncularının bile eda ettiği Sneijder'e takım arkadaşları veda etmiyor" şeklinde tepki gösterdi.


#Wesley Sneijder
#Galatasaray
#Eren Derdiyok
7 yıl önce