|

Sofuoğlu gençlerle sabah namazı kıldı

Adapazarı İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen kış etkinliklerine Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu da katılarak destek verdi. Gençlerle bir araya gelen Sofuoğlu, camide sabah namazı kıldı.

Yeni Şafak
10:41 - 1/02/2016 الإثنين
Güncelleme: 08:46 - 1/02/2016 الإثنين
IHA

Anadaolu Gençlik Derneği (AGD) Adapazarı İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen kış etkinliklerine Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu da katılarak destek verdi. AGD Adapazarı İlçe Temsilciliği, orta öğretim öğrencilerine yönelik düzenlediği kış etkinliği programını tamamladı.





28 Ocak Perşembe günü başlayan ve 31 Ocak Pazar gününe kadar süren kış etkinliği programına 40'a yakın öğrenci katıldı. Etkinlikte öğrenciler Kuran Dersi, Dua ezberi ve İlmihal Dersleri çeşitli seminerler, kültürel ve sportif faaliyetler gördü. Kış Etkinliği'nin son bölümünde ise Orhan Camii'nde sabah namazı kılınmasının ardından dini sohbet gerçekleşti.





Gerçekleşen dini sohbete Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu da katılarak destek verdi. Sohbet çıkışı öğrenciler Kenan Sofuoğlu ile bol bol fotoğraf çekilmeyi ihmal etmedi. Fotoğraf çekiminin sonrasında AGD'nin yurduna geçilerek sabah kahvaltısı yapıldı. Kahvaltıya AK Parti Eski Milletvekili Ali İnci ve Anadolu Gençlik Derneği yöneticilerinden Sebahattin Ergün katıldı.







#Kenan Sofuoğlu
٪d سنوات قبل