|

Sofuoğlu'nun bebeği vefat etti

Dünyaya geldiği günden bu yana yoğun bakımdan çıkamayan Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu’nun oğlu Hamza vefat etti.

Yeni Şafak
16:19 - 26/07/2015 Pazar
Güncelleme: 17:20 - 26/07/2015 Pazar
Yeni Şafak

Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Hamza, bugün tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu.



Kenan Sofuoğlu, küçük evladı Hamza'nın vefat haberini sosyal medya hesabından duyurdu.


Sofuoğlu'nun resmi hesabından yapılan açıklamada, "Kenan Sofuoğlu'nun evladı Hamza Sofuoğlu bugün itibariyle Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Cenaze namazı bu akşam 18:00 da Sakarya Akyazı Büyük Camii'nde kılınacak, ardından aile kabristanına defnedilecektir. İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn - Şüphesiz Biz Allah'tan Geldik ve Şüphesiz Dönüşümüz O'nadır. / Bakara 156." ifadelerine yer verildi.





Oğlu için dua istemişti

4 Mart'ta dünyaya gelen ve 2 Mayıs'ta Alanya'da beyin kanaması geçiren minik Hamza, İstanbul'da özel bir hastanede ameliyat edilmişti. Tedavi sürecinde oğlunun ellerini öperken çektirdiği fotoğrafı sosyal paylaşım sitesinde paylaşan milli sporcu Sofuoğlu, dua istemişti. Sofuoğlu mesajında, “Hamza'nın son durumunda çok şükür kötüye gidiş yok fakat umutla beklediğimiz solunumu hala yok ve uyanamıyor dualarınızı bekliyoruz" ifadelerini kullanmıştı. Sofuoğlu, Berat Gecesi vesilesiyle de oğlu minik Hamza için dua istemişti.



#kenan sofuoğlu
#hamza bebek
#vefat
9 yıl önce