|

Sosa'yı Güneş çarptı

Beşiktaş yönetimi, takımla çalışmalara çıkmayan Sosa'yı teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda kadro dışı bıraktı. Yönetici Metin Albayrak, bu oyuncuya hakettiği cezanın verileceğini söyledi

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/07/2016 الأحد
Güncelleme: 03:31 - 24/07/2016 الأحد
Yeni Şafak

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'nın Leogang bölgesinde çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta hareketli günler yaşanıyor. Birkaç gündür bağırsak enfeksiyonu geçirdiği gerekçesiyle antrenmanlara katılmayan ve daha önceden de takımdan ayrılmak istediğini belirten orta saha oyuncusu Jose Sosa süresiz kadro dışı bırakıldı. Arjantinli isme daha fazla taviz vermek istemeyen teknik direktör Şenol Güneş'in bu kararın alınmasında etkili olduğu belirtiliyor. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada İstanbul'a dönen Sosa, verilen program çerçevesinde tek başına çalışmalarını sürdüreceği ifade edildi. Açıklamada "Avusturya'da kamp yapan siyah-beyazlılarımızda Jose Sosa, kadro dışı bırakılmıştır. İstanbul'a dönmesi kararlaştırılan Sosa, kendisine verilen program dahilinde Ümraniye BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde çalışmalarına devam edecektir" denildi.



CEZASINI ÇEKECEK



Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Sözcüsü Metin Albayrak, siyah-beyazlı ekipten ayrılmak istediğini açıklayan ve İtalya'nın Milan Kulübünün transfer gündeminde olan Sosa ile ilgili sert açıklamalarda bulundu. Albayrak, kadro dışı bırakılan Arjantinli futbolcuya, sözleşmesine göre para cezası verileceğini belirterek, "Sözleşmede her futbolcunun para ve yaptırımları yazar. Sosa da ona göre cezasına razı gelecek. Burası Beşiktaş" şeklinde konuştu.



MİLAN'DAN YENİ TEKLİF


Uzun süredir Arjantinli oyuncuyu kadrosuna katmaya çalışan İtalyan ekibi Milan'ın siyah-beyazlı takımın kapısını yeni bir teklif ile çaldığı öğrenildi. Daha önce 4 milyon Euro ve forvet Luiz Adriano'yu teklif eden İtalyan kulubünün bu kez rakamı 5.5 milyon Euro'ya yükselttiği ifade edildi. Milan ayrıca Slovak orta saha oyuncusu Juraj Kucka'yı önerdi. Siyah-beyazlı kulübün bu son teklifi kabul ettiği iddia edildi. 2010-2011 sezonunda Genoa'ya giden Kucka, 6 sezonda 126 maça çıktı. 9 gole imza atan Slovak oyuncu, geçen sezon Milan'da 34 maçta forma giyip 1 de gol kaydetti.


#Beşiktaş
#Şenol Güneş
#Metin Albayrak
٪d سنوات قبل