|

Sow'un yerine Çek yıldız

Fenerbahçe'nin, Premier Lig ekibi Watford'un 23 yaşındaki golcüsü Matej Vydra için İngilizlere teklif sunduğu iddia edildi.

Yeni Şafak
14:32 - 29/08/2015 Cumartesi
Güncelleme: 11:41 - 29/08/2015 Cumartesi
Diğer

Moussa Sow'u 17 milyon euro karşılığında Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ahli takımına satan Fenerbahçe, Senegali golcüden doğan alternatif boşluğunu doldurmak için hemen kolları sıvadı.



Fotomaç'ın haberine göre, sportif direktör GiulianoTerraneo , teknik direktör Vitor Pereira'ya Premier Lig'in'in yeni ekiplerinden Watford'da forma giyen Çek yıldız Matej Vydra'nın ismini önerdi. Pereira bu ismi kabul edince yönetimle konuşuldu ve 23 yaşındaki forvetin transferi için hemen düğmeye basıldı. İngiliz ekibi temsilcileri ile kontakt kuran Terraneo, Vydra için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sundu. Görüşmelerin devam ettiği, Markovic'ten sonra Matej Vydra'nın da transferinin birkaç gün içinde sonuçlandırılabileceği ifade edildi. Vydra, geçen sezon kiralık oynadığı Watford'un Premier Lig'e çıkışında attığı 16 golle büyük rol oynadı. Watford'un Udinese'den bonservisini satın aldığı Çek yıldız her iki kanatta da görev alabiliyor. Vydra'nın bonservis bedeli 4.5 milyon euro.

#fenerbahçe
#transfer
#Matej Vydra
9 yıl önce