|

Sunderland Lens'i bırakmıyor

Premier Lig ekibi Sunderland'den kiralanan Jeremain Lens’in Fenerbahçe'de gösterdiği performans, İngiliz kulübünün iştahını kabarttı.

Yeni Şafak
16:48 - 1/10/2016 Cumartesi
Güncelleme: 17:15 - 1/10/2016 Cumartesi
Diğer
Sezon başında Sunderland'dan kiralanan 28 yaşındaki futbolcu Lens, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 3 Süper Lig maçında 4 asist yapma başarısı gösterdi.
Sezon başında Sunderland'dan kiralanan 28 yaşındaki futbolcu Lens, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 3 Süper Lig maçında 4 asist yapma başarısı gösterdi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Feyenoord'd karşı gösterdiği performansla haftanın futbolcusu seçilen Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Jeremain Lens'in sezon sonunda Türkiye'de kalıp, kalmayacağı merak konusu oldu.



İngiliz ekibi Sunderland'den kiralanan oyuncunun, bonservisinin alınması konusunda sarı-lacivertli yönetime baskı yapıyor.



Premier Lig'de bu sezon tam bir hayal kırıklığı yaşayan Sunderland'in ise Lens konusunda beklemede olduğu belirtildi. Sabah'ta yer alan habere göre; Ağustos sonunda oyuncunun Fenerbahçe'ye bir kez daha kiralanmasına sıcak bakan kulüp, satın alma opsiyonu için sarı-lacivertlilerden 15 milyon Euro garanti istedi ancak Finansal Fair Play kuralları gereği bu garanti verilemedi.


Fenerbahçe'nin garanti verilmeden satın alma opsiyonu koydurma talebini ise İngilizler reddetti.



"17 milyon Euro'ya aldık, bırakmayız"

Sunderland yönetiminin menajeri David Moyes'in kulüpteki geleceğinin belirsizliğini koruması nedeniyle Lens'e opsiyon koydurmak istemediği aktarıldı. İngilizlerin, "Bu oyuncuyu almak için Dinamo Kiev'e 17 milyon Euro verdik ama şimdiki hoca istemedi. Belki bir sonraki oynatır. Bu yüzden bırakmayız" dedikleri bildirildi.



"Parayı seçseydim Fenerbahçe'ye gelmezdim" diyen Hollandalı futbolcu, Feyenoord maçında gösterdiği mücadeleyle taraftarların gönlünde taht kurdu.









#Jeremain Lens
#Fenerbahçe
#Sunderland
8 yıl önce