|

Süper Lig'den Beşiktaşlı oyucuya talip

Beşiktaş'ta çok fazla forma bulamayan sol kanat oyuncusu Uğur Boral'a Spor Toto Süper Lig'den talip çıktı.

Yeni Şafak
10:47 - 14/11/2014 Cuma
Güncelleme: 08:53 - 14/11/2014 Cuma
Diğer
Fenerbahçe, Beşiktaş ve İngiltere'nin Chelsea takımları, Soma'daki maden faciasında hayatlarını kaybedenlerin ailelerine yardım amacıyla Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen kırk beşer dakikalık üçlü özel turnuvada karşı karşıya geldi. Fenerbahçe - Beşiktaş karşılaşmasında Fenerbahçeli Gökhan Gönül, Beşiktaşlı Uğur Boral mücadele etti.  (Metin Pala - Anadolu Ajansı)
Fenerbahçe, Beşiktaş ve İngiltere'nin Chelsea takımları, Soma'daki maden faciasında hayatlarını kaybedenlerin ailelerine yardım amacıyla Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen kırk beşer dakikalık üçlü özel turnuvada karşı karşıya geldi. Fenerbahçe - Beşiktaş karşılaşmasında Fenerbahçeli Gökhan Gönül, Beşiktaşlı Uğur Boral mücadele etti. (Metin Pala - Anadolu Ajansı)

Geçen sezonu 5. sırada bitiren, bu yıl ise aldığı sonuçlarla deyim yerindeyse kabus dolu günler geçiren Sivasspor’da transfer çalışmaları erken başladı.


Savunmada problem yaşayan Kırmızı-Beyazlılar’da teknik direktör Roberto Carlos’un sol beke takviye istediği, yönetime Fenerbahçe’den eski takım arkadaşı Uğur Boral’ın ismini verdiği öğrenildi.


Beşiktaş’ta bir türlü şans bulamayan tecrübeli oyuncuyla görüşmeler en kısa sürede başlayacak.


Uğur, Siyah-Beyazlı takımda bu sezon henüz remi bir maçta forma giymedi. Bu nedenle Beşiktaş Yönetimi’nin bu transferde kolaylık sağlamasına kesin gözüyle bakılıyor.

(Fanatik)

#uğur boral
#beşiktaş
#roberto carlos
9 yıl önce