|

Süper Lig'den Iğdır amatöre

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup'ta mücadele eden Iğdır Arasspor, daha önce Süper Lig takımlarından Antalyaspor'un formasını giyen Fildişi Sahili'nden 32 yaşındaki Serge Pacome Djiehoua ile anlaştı. Kent futbolunun ilk siyahi futbolcusu olan Djiehoua'ya havalimanında karşılama töreni düzenlendi.

Yeni Şafak
11:05 - 20/01/2016 Çarşamba
Güncelleme: 11:12 - 20/01/2016 Çarşamba
DHA

Kente ilk defa bir yabancı ve siyahi bir futbolcunun gelmesi heyecan yarattı. Uçakla Ankara'dan Iğdır'a gelen siyahi futbolcuyu havalimanında çok sayıda taraftar karşıladı. Havalimanında meşale yakan taraftarlar Serge Pacome Djiehoua'yı omuzlara alarak sevgi gösterisinde bulundu. Taraftarlar siyahi futbolcuyu havalimanından stada kadar konvoy eşliğinde getirdi .Statta futbolcu ile fotoğraf çekilmek isteyen taraftarlar adeta birbirleri ile yarıştı. Taraftarlar "Fildişinde doğdu, Iğdır Aras sporlu oldu Serge Jeua" diye tempo tuttu.



Arasspor Kulüp Başkanı Hasan Aras, futbolcu Serge Pacome Djiehoua'ya gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Iğdır Aras spor olarak şampiyon olmak istediklerini anlatan Başkan Hasan Aras, yapılan transferin hayrlı olmasını diledi. Başkanla birlikte yemek yiyen Serge Pacome Djiehoua, Arasspor'ın formasını giymek için sabırsızlandığını söyledi.



Djiehoua daha önce Bölgesel Amatör Lig'de Cizrespor ve Ödemişspor'da da oynadı.




#Antalyaspor
#Iğdır Arasspor
#Serge Pacome Djiehoua
8 yıl önce