|

Tabata Brezilya'yı reddetti

Brezilya'da kendisiyle ilgilenen kulüpler olduğunu söyleyen eski Beşiktaşlı Rodrigo Tabata, Katar'da çok mutlu olduğunu söyleyerek dönmeyi düşünmediğini ifade etti.

Milliyet
00:00 - 16/09/2014 الثلاثاء
Güncelleme: 18:29 - 16/09/2014 الثلاثاء
Yeni Şafak
Tabata Brezilya'yı reddetti
Tabata Brezilya'yı reddetti

ir dönem Beşiktaş forması giyen Rodrigo Tabata kariyeri için ender görülecek bir tercihte bulundu. 33 yaşındaki deneyimli futbolcuya ülkesi Brezilya'dan teklif gelmesine karşın Tabata bu teklifi reddetti. Katar'ın El Sadd takımının formasını giyen oyuncu, "Burada mutluyum" diyerek gelen teklifi reddetti.

Tabata, "Uzun süredir burada forma giyiyorum. Buranın kültürüne ve yaşamına alıştım. Hayat burada mükemmel. Ailem de Katar'da olmaktan son derece mutlu. Orta Doğu'daki futboldan da mennunum" şeklinde konuştu.

'Alex'e hayranım'

Eski Fenerbahçeli Alex de Souza'yı da anan Rodrigo Tabata şöyle devam etti: "Brezilya futbolunu her gün takip ediyorum. Alex'i beğenerek izliyorum. Alex'in hem arkadaşı hem de bir hayranıyım. O ve arkadaşlarının Brezilya futbolunun yapısıyla ilgili bazı itirazları oldu. Bazı değişikliklerin ardından ülke futbolunun daha iyi bir hale geleceğine inanıyorum."

٪d سنوات قبل