|

Neymar'dan şoke eden teklif: Cavani'yi satın

PSG'de yaşanan 'duran top krizi' büyüyerek devam ediyor. PSG-Lyon maçında atılan frikiklerde ve penaltıda topu paylaşamayan Neymar ile Cavani için yeni bir iddia daha ortaya atıldı. O iddiaya göre Neymar, yaşananların ardından Fransız kulübünün başkanı Nasser Al-Khelaifi'ye Cavani'yi satmasını söyledi.

Yeni Şafak
08:25 - 20/09/2017 Çarşamba
Güncelleme: 08:36 - 20/09/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Lyon maçında duran topları kimin kullanacağı konusunda anlaşmazlık yaşayan Neymar ve Cavani'nin arası açıldı.
Lyon maçında duran topları kimin kullanacağı konusunda anlaşmazlık yaşayan Neymar ve Cavani'nin arası açıldı.

PSG'nin yaz transfer döneminde 222 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı Neymar, takım içerisinde dengeleri bozmuşa benziyor. Öyle ki Brezilyalı yıldız takımda liderliği üstlenmeye çalışırken Cavani ile yaşadığı duran top tartışması büyüyerek devam ediyor.

Konuyla ilgili İngiliz basınından The Sun dikkat çekici bir haber kaleme aldı. O habere göre Edinson Cavani'nin kendisine karşı olan tutumundan rahatsız olan Neymar, PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi'ye Uruguaylı yıldızı şikayet etti. Brezilyalı futbolcu bununla da kalmadı Cavani'nin satılmasını istedi.

Sosyal medya hesabından Cavani'yi takibi bırakarak yıldız isimle arasındaki durumu gözler önüne seren Neymar'ın PSG Başkanının isteğiyle kısa süre içerisinde Cavani ile bir araya gelerek buzları eritmesi bekleniyor.


📌PSG'deki 'duran top' krizine Nice'te forma giyen Mario Balotelli de dahil oldu... #PSG #Balotelli #Neymar #Cavani

Yeni Şafak Spor (@yenisafakspor)'in paylaştığı bir gönderi ()

#Neymar
#PSG
#Cavani
7 yıl önce