|

Takım otobüsüne yapılan saldırıda şoke eden detay

Bursaspor'un Kasımpaşa ile oynadığı maçın ardından taraftarları tarafından takım otobüsüne saldırılması gündemdeki yerini koruyor. Konuyla ilgili olarak bir açıklamada bulunan Profesyonel Futbolcular Derneği konuyla ilgili olarak şoke eden bir gerçeği gözler önüne serdi.

Yeni Şafak
15:11 - 25/02/2017 Cumartesi
Güncelleme: 15:30 - 25/02/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Bursaspor'un takım otobüsüne yapılan saldırıda kapının içeriden açıldığı ve taraftarların saldırısının bu şekilde gerçekleştiği belirtildi.
Bursaspor'un takım otobüsüne yapılan saldırıda kapının içeriden açıldığı ve taraftarların saldırısının bu şekilde gerçekleştiği belirtildi.

Bursaspor'un İstanbul'dan dönüşü sırasında taraftarları tarafından saldırıya uğraması futbol gündemindeki yerini korurken ortaya şok bir gerçek çıktı. Profesyonel Futbolcular Derneği'nin yaptığı açıklamaya göre takım otobüsünün kapısı içeriden açıldı futbolculara saldırı bu şekilde gerçekleşti.



İşte o açıklama;


  • Bursaspor takım kafilesine bir grup taraftar tarafından yapılan saldırı haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.
  • Türk futboluna, taraftarına ve ülkemize hiçbir şart ve koşulda yakışmayan görüntülerin yaşandığı saldırıyı şiddetle kınadığımızın bilinmesini isteriz. Futbolun olmazsa olmazı futbolculara yapılan bu saldırı sadece Bursasporlu kardeşlerimize değil Türk Futbolu'na yapılmıştır.
  • Bu üzücü olayın daha vahim tarafı ise takım otobüsünün
    KAPISININ İÇERİDEN AÇILMASI
    ve ardından futbolcu kardeşlerimize saldırı gerçekleşmiş olmasıdır. Saldırı zaten kabul edilemez iken, içeriden kapı açmanın hangi akıl, mantık ve hesapla yapıldığının da göz önünde bulundurulması gerekmektedir.
  • Saldırıyı yapan ve sebep olanların en ağır cezayı almaları gerekmektedir. Yaşanan üzücü olayda futbolcu kardeşlerimizin yanındayız ve gerçekleşen olaydan zarar görmemeleri konusunda Hukuki ve manevi her türlü desteği vereceğiz. Harun Tekin ve Bursasporlu futbolcu kardeşlerimize büyük geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.
  • Önümüzdeki günlerde liglerimizde oynayan takımlarımızın Kaptanları ile görüşerek durum değerlendirmesi yapacak, tüm futbolcu kardeşlerimizin sorunları ve bu tür olayların bir daha olmaması için neler yapılması gerektiği konusunda görüşlerini alacağımızı bildiririz.


#Bursaspor
#Süper Lig
7 yıl önce