|

Talisca transferinde 'Fikret Orman' detayı

Beşiktaş'ın Benfica'dan transfer ettiği Anderson Talisca transferinde çok ilginç bir detay ortaya çıktı. 2 yıl boyunca siyah beyazlılarda kiralık olarak forma giyecek olan futbolcunun maliyeti belli olurken başkan Fikret Orman'ın oyuncunun sözleşmesine çok ilginç bir madde koydurduğu ifade edildi.

Yeni Şafak
19:48 - 22/08/2016 Pazartesi
Güncelleme: 17:21 - 22/08/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Talisca'nın transferinde ilginç bir yol izledi. Yıldız futbolcunun sözleşmesinde ilginç bir detay ortaya çıktı.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Talisca'nın transferinde ilginç bir yol izledi. Yıldız futbolcunun sözleşmesinde ilginç bir detay ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın transferi için anlaşmaya vardığı Anderson Talisca'nın transfer detayları ortaya çıkmaya başladı.



Başkn Fikret Orman'ın transferini bitirmek üzere Portekiz'e gittiği Talisca bu akşam İstanbul'a geliyor. Siyah beyazlılarda Sosa'nın boşluğunu doldurmak için transfer edilen futbolcunun sözleşmesinde taraftarları şaşırtacak bir madde var...



Benfica ile 2 yıllık kiralık anlaşmasına varan Beşiktaş, Talisca için 2 milyon euro ödeyecek. Siyah beyazlıların oyuncu için sözleşmesine 25 milyon euroluk satın alma opsiyonu da koydurttuğu belirtilirken ilginç bir detay dikkat çekti. Talisca Beşiktaş forması altında oynarken 25 milyon euronun üzerinde bir rakama satılması halinde Benfica'nın Beşiktaş'tan aldığı 2 milyon euroyu siyah beyazlı kulübe geri ödeyeceği belirtildi. Ayrıca Talisca'nın transferi ancak Beşiktaş'ın izniyle gerçekleşebilecek.



Konuyla ilgili Beşiktaş'a yakınlığıyla bilinen gazeteci Fırat Günayer de bir paylaşımda bulundu;






























































































#Anderson Talisca
#Benfica
#Beşiktaş
#Fikret Orman
8 yıl önce