|

Tecrübemizle kazanacağız

Geçen sezon son 6 haftaya lider girmelerine rağmen şampiyon olamadıklarını hatırlatan Sosa, “Aynı hatayı bu yıl yapmayacağız. Hem başımızda Şenol Güneş gibi deneyimli bir teknik adam var, hem de biz takım olarak bir yıl daha tecrübeli hale geldik” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 7/10/2015 Çarşamba
Güncelleme: 05:34 - 7/10/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

Geçen sezon son 6 haftaya lider girmelerine rağmen üst üste aldıkları kötü sonuçlarla şampiyonluğu kaybeden Beşiktaş'ta Arjantinli yıldız Jose Sosa, bu sezon aynı hatayı yapmayacaklarını ve şampiyonluğa daha çok inanmaya başladıklarını söyledi. Bu sezon takımın başına gelen teknik direktör Şenol Güneş'in de çok daha tecrübeli olduğunun altını çizen Arjantinli maestro, “Şenol Güneş bütün futbolcuları kendi hedeflerine inandırmaya başladı. Bu yıl geçen sezonkinden daha çok kenetlenmiş ve şampiyonluğa inanmış bir takım halindeyiz. Bu sezon hepimiz 1 yıl daha tecrübeli haldeyiz. Takımın iskeleti yıllardır bu ligde mücadele ediyor. Başımızda çok tecrübeli bir isim var. Geçen sezonla kıyaslarsak bu sene kendimizi şampiyonluğa daha yakın görüyorum. Takım olarak sezon sonu ipi göğüsleyeceğimize olan inancımız tam" ifadelerini kullandı.



ÖNGÖRÜLERİ BİR BİR ÇIKIYOR


Geçtiğmiz sezon takımın başında bulunan Hırvat teknik direktör Slaven Bilic'e gönderme de bulunan Arjantinli yıldız, “Başımızda da Şenol Güneş gibi bir tecrübe var. Onun deneyimlerini somut olarak görebiliyoruz. Öngörüleri sürekli çıkıyor. Ligdeki takımları ve oyuncuları çok yakından tanıyor. Onun analizleri sayesinde işimiz kolaylaşıyor" şeklinde görüşlerini dile getirdi. Şenol Güneş'in gelişi sonrasında takım olarak büyük bir kenetlenme yaşadıklarını da dikkat çeken Sosa, “Yedek kalan oyuncular dahi onun kararına saygı duyuyor ve takımın başarısı için çalışıyor. Tam bir kolej takımı haline geldik. Bu kenetlenmenin bize şampiyonluğu getireceğine yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.



Joachim Löw'den Gomez'e milli müjde

Almanya Milli Takım Teknik Direktörü, Beşiktaşlı golcü için bir kez daha yeşil ışık yaktı; Podolski sakatlanınca forma ihtimali doğdu


Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw, Beşiktaş'ta forma giyen Mario Gomez'i yeniden milli takıma çağırabileceğinin sinyalini verdi. Löw, Almanya Milli Takımı kampında yaptığı açıklamada, Gomez'in son dönemde gösterdiği performanstan memnun olduğunu ifade etti. Löw, 30 yaşındaki yıldızla ilgili soruya "Şu anda iyi gidiyor gibi görünüyor. Böyle devam ederse şansı yüksek" yanıtını verdi. Tecrübeli teknik adam, "Türkiye'de Beşiktaş, F.Bahçe ve G.Saray gibi kulüplerde oyuncular üzerindeki baskıyı iyi bildiğim için Mario'nun mevcut formuna seviniyorum" dedi. Almanya'da Podolski'nin şok sakatlığı sonrası, Löw'ün methiyeler dizdiği Gomez'in milli takımdan davet alması ihtimali gündeme geldi. Löw Podolski'nin sakatlığıyla ilgili son karara göre hareket edecek.



Beşiktaş'ta iki ayrılık


Beşiktaş, kadro dışı bıraktığı Sezer Öztürk ve Gökhan Süzen'in sözleşmesini karşılıklı feshetti. Siyah-beyazlı yönetimin Sezer'in 900 bin, Gökhan'ın da 300 bin Euro alacağını ödeyerek sözleşmelerini feshettiği bildirildi. 3 yıl önce alınan Sezer resmi maçlarda Beşiktaş forması giymezken, Gökhan ise 3.5 yılda yarım sezon oynayabildi.



Veli Kavlak'ı hırs bastı


Omuzundan yaşadığı sakatlığın ardından bir dönem neredeyse futbolu bırakma noktasına gelen Veli Kavlak, takıma geri dönebilmek için hırsla çalışmalarını sürdürüyor. Takımın izinli olduğu günlerde bile özel programına uygun olarak çalışan tecrübeli futbolcu, beklenenden erken dönmeye gayret ettiğini belirtti.



Tuğrul Yenidoğan toprağa verildi


Geçirdiği kalp krizi nedeniyle önceki gün vefat eden Beşiktaş Divan Kurulu Üyesi ve BJK TV eski Genel Yayın Yönetmeni Tuğrul Yenidoğan, dün toprağa verildi. Tuğrul Yenidoğan'ın naaşı, Eyüp Sultan Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Eyüp mezarlığına defnedildi. Cenaze törenine TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da katıldı.






#Beşiktaş
#Mario Gomez
#Joachim Löw
9 yıl önce