|

"Tek bir şey için söz verebilirim..."

Fenerbahçe'nin yeni transferi Robin van Persie, sarı lacivertli takımın televizyon kanalına röportaj verdi.

Yeni Şafak
22:31 - 31/07/2015 Cuma
Güncelleme: 22:41 - 31/07/2015 Cuma
Diğer

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcularından Robin van Persie, Fenerbahçe Televizyonu'nda Fatih Demirkol'un sunduğu “Günün Röportajı" programına konuk oldu.



"Benim söz verebileceğim tek bir nokta var; asla pes etmem"


Bugünlere gelmenin uzun bir süreç aldığını belirten Hollandalı yıldız, “Ailem bana her zaman doğruyu göstermeye çalıştı. Evet, onlar sanatçıydı ama durumumuz iyiydi, yani en azından özgürdüm ve istediklerimi yapabilecek maddi durumları vardı. Bu sayede sorunlara çözüm bulmayı yavaş yavaş öğreniyordum. Arsenal'de oynarken çok iyi bir dönem geçirdim. Performansım çok iyiydi, her hafta gol atıyordum. Sonra bir sakatlık yaşadım. Mental ve fiziksel olarak zor bir dönemdi. Tekrar üzerinden gelebilmeye çalıştım. 5 aylık sakatlık yaşadığım dönemden sonra tekrar goller atmak mecburiyetindeydim. Burada da benim için aynı şeyler yaşanacak. Pozisyon kaçırabilirim. Benim söz verebileceğim tek bir nokta var; yapana kadar uğraşıyorum, asla pes etmem. Hep denerim. Futbol hayatım boyunca pes eden çok kişi tanıdım ama ben asla pes etmem" dedi.



“Taraftarımızın karşısında oynamayı sabırsızlıkla bekliyordum"


Fenerbahçe taraftarının karşısında oynamanın mutluluk verici olduğunu da söyleyen van Persie, “Oyuna girdiğim o anda çok büyük bir gurur yaşadığımı söyleyebilirim. Böyle harika bir taraftar grubunun, topluluğunun önünde oynamak benim sabırsızlıkla beklediğim bir şeydi. Taraftarımız, geldiğim ilk günden bu yana bana kendimi çok özel hissettirdi. Fenerbahçe'ye geldiğim andan itibaren ilk maçı oynayacağım günü düşünüyordum. Hala erken olmasına rağmen bana yapılan karşılama çok iyiydi. Taraftarımızın önünde yaklaşık 25-30 dakika oynadım ve bunun kendi sahamızda, kendi taraftarımızın önünde olması daha da anlamlı oldu diyebilirim. Taraftarımız verdiği destekle benim için Fenerbahçe forması giydiğim ilk maçı çok özel kıldılar. Maçın başından sonuna kadar takımımıza destek verdiler. Aynı şekilde bana da tezahüratlarda bulundular. TFF ve UEFA Kuralları çerçevesinde Takımımıza harika destekleri oldu. Taraftarımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Stadyumda harika bir atmosfer oluşturdular" ifadelerini kullandı.



#rvp
#robin van persie
#fenerbahçe
9 yıl önce