|

Tek futbolcu uğurladı

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu Florya Metin Oktay Tesisleri'nde eşyalarını topladı. Vedalaşmanın ardından altyapı çalışanları tecrübeli çalıştırıcıyı alkışlayarak uğurladı. Vedaya takımdan sadece Bilal katıldı.

Yeni Şafak
14:50 - 19/11/2015 Perşembe
Güncelleme: 18:17 - 19/11/2015 Perşembe
Diğer

Galatasaray'daki teknik adamlık görevine dün akşam saatlerinde beklenmedik şekilde son verilen Hamza Hamzaoğlu'nun bu sabah itibariyle Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gitti.



Fanatik'te yer alan habere göre; yaklaşık bir yıldan bu yana Sarı-Kırmızılı ekibin başında görev yapan Hamzaoğlu, son kez tesislere geldi ve eşi Nergis Hamzaoğlu birlikte eşyalarını topladı.





13.00'te daha önceden planlanmış olan altyapı ekibiyle toplantısını gerçekleştiren Hamza Hamzaoğlu, daha sonra tüm ekiple vedalaştı. Vedalaşmanın ardından altyapı çalışanları Hamza Hamzaoğlu'nu alkışladı ve Hamzaoğlu tüm ekiple hatıra fotoğrafı çektirdi.




Bilal de uğurladı

Hamza Hamzaoğlu'nu uğurlamaya Florya Metin Oktay Tesisleri'ne Akhisar Belediyespor'dan da futbolcusu olan Bilal Kısa da geldi. Diğer futbolcuların antrenman nedeniyle gelemediği belirtildi.


Florya Metin Oktay Tesisleri'nde herhangi bir yöneticinin bulunmadığı sadece kulüp çalışanlarının olduğu ifade edildi.



Futbolcularla ayrıca vedalaşacak

Akşam saatlerinde Başkan Dursun Özbek, yönetici Fatih İşbecer ile Florya'ya geldi. Tesislerde Hamzaoğlu ile bir araya gelen başkan Özbek, tecrübeli teknik adama verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek veda etti.


Hamzaoğlu'nun antrenman öncesi futbolcularla da bir araya gelerek tesislerden ayrılması bekleniyor.



Aracı da bırakıyor

Hamza Hamzaoğlu'nun, kulüp sponsorlarının kendisine tahsis ettiği aracı da tesislerde bırakacağı ve kendi özel aracıyla Florya'dan ayrılacağı öğrenildi. Hamzaoğlu'nun yanı sıra göreve birlikte başladığı yardımcılarının da tesislerdeki eşyalarını topladığı ifade edildi.












#hamza hamzaoğlu
#Florya Metin Oktay Tesisleri
#galatasaray
#veda
8 yıl önce