|

Teklif gelirse kabul ederim

Menajerinin sözleşme uzatılması için Galatasaray ile görüştüğünü belirten Bruma, “Kontrat şartları da beni memnun ederse takımda kalmakta bir sıkıntı olmaz. Ancak hem kulüp hem de benim için Avrupa'dan cazip bir teklif gelirse o zaman bunu da değerlendirebiliriz” diye konuştu

Yeni Şafak ve
04:00 - 7/01/2017 Cumartesi
Güncelleme: 06:39 - 7/01/2017 Cumartesi
Yeni Şafak

Galatasaray'ın Portekizli oyuncusu Bruma, takımdaki geleceğine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 22 yaşındaki oyuncu, kendisine Galatasaray ve yurt dışından herhangi bir teklif olup olmadığıyla ilgili olarak, "Galatasaray'da çok mutluyum. Avrupa'dan talep olması da beni mutlu ediyor. Galatasaray'la 1 yıllık sözleşmem var. Kulüpten teklif gelirse seve seve kabul ederim. Ancak hem kulüp hem de benim için Avrupa'dan cazip bir teklif olursa bunu da değerlendirebiliriz” dedi. Genç bir oyuncu olduğunu kaydeden Bruma şöyle devam etti: "Mutlaka geliştirmem gereken bir çok konu var. En büyük avantajlarımdan bir tanesi takımda çok tecrübeli oyuncuların olması. Wesley, Selçuk ve Podolski bunlar arasında. Her gün onlardan bir şeyler öğreniyorum. Eren pivot santrfor. Mutlaka bir çok ortaya ihtiyacı olan bir oyuncu. Pozisyonu bulduğumda yaptığımı düşünüyorum. Bazen sorumluluk alıp kendim gidiyorum. Egoist olmadığımı düşünüyorum.” "Hangi takımda forma giymek istersin" sorusu yöneltilen genç oyuncu, "Şu an tamamen Galatasaray'ın şampiyon olmasına odaklandım. Portekiz, İspanya, İtalya ligleriyle ilgili bir şey söylemem doğru olmaz" dedi.



ÇİN'E GİDİLEBİLİR


Kendisine Galatasaray'dan teklif gelip gelmediği yönündeki soruya da olumlu yanıt veren Bruma, "Galatasaray ile menajerim sözleşme uzatılması konusunda görüşme yaptı. Bundan sonraki günlerde de oturulup konuşulacak. Kontrat şartları da beni memnun ederse kalmakta bir sıkıntı olmaz” dedi. Çin'den herhangi bir kulüpten teklif gelmesi durumunda nasıl bir tavır takınacağıyla ilgili olarak kendisine yöneltilen bir soruyu da yanıtlayan Portekizli oyuncu, “Çin piyasası çok etkin olmaya başladı. Futbolcunun da hedefleri önemli. Oyuncu için uygunsa Çin'e gidilebilir” yanıtını verdi.



İstanbul'dan kaleye 19'luk takviye


Galatasaray'da Muslera'nın parmağının kırılması, Cenk Gönen'in menisküs ameliyatı olması ve 3. kaleci Eray İşcan'ın da arka adalesinde yaşadığı sakatlık sonrası kampa U 19 Takımı kalecisi Ahmet Gül davet edildi. Ahmet, diğer bir genç takım kalecisi Batuhan ile birlikte idmanda yer alırken genç kalecileri ise Muslera ve Fadıl Akgündüz çalıştırdı. Eray ve Cenk ise idmanda yer almadı. Sol el serçe parmağında kırık bulunan kaleci Fernando Muslera, eli bandajlı olarak idmanda yer aldı. Uruguaylı file bekçisi, antrenmanda fiziksel ve ayakla yapılan çalışmalarda yer alırken, topa elle müdahale etmedi.


#Galatasaray
#Cenk Gönen
#Muslera
7 yıl önce