|

Teklif gelirse kabul ederim

2011'den beri sarı-kırmızılı formayı giyen ve sözleşmesi 2018'de bitecek olan Muslera, “Galatasaray'ın ve benim lehime gelişen olaylar olursa değerlendirilebilir. Ama bir yenileme teklifi gelirse de kabul ederim” diyerek transfer tekliflerine açık kapı bıraktı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 11/02/2017 Cumartesi
Güncelleme: 06:46 - 11/02/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Muslera
Muslera

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, takımdaki geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Deneyimli file bekçisi, ligde yarın yapacakları Kayserispor maçı öncesi, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sarı-kırmızılı takımda 2011'den beri forma giyen ve sözleşmesi 31 Mayıs 2018'te sona erecek olan 30 yaşındaki oyuncu, “Transfer haberleri benim de kulağıma geliyor. 6 yıldır yönetimle birbirimize karşı hep açık olduk. Sözleşme yenileme teklifi gelirse kabul ederim. Burada kendimi evimde gibi hissediyorum. Galatasaray'ın ve benim lehime gelişen olaylar olursa, onlar da değerlendirilebilir. Ama yenileme teklifi gelirse kabul ederim. Kaptanlık gibi bir düşüncem yok. Tarihe adımı yazdırmak, kazanılan kupalara yenisini eklemek istiyorum. Burada kaldığım sürece tek hedefim bu olacak” şeklinde açıklama yaptı. Ligdeki şampiyonluk şanslarını da değerlendiren Muslera, “Hedefimiz tabii ki şampiyonluk. Önümüzde uzun bir yol var. Her maça kazanmak için çıkacağız. Beşiktaş ile sahamızda, Başakşehir ile deplasmanda oynayacağız. Onlarla oynamak bir şans çünkü puan farkını indirebiliriz” ifadelerini kullandı.



VOLKAN DEMİREL'E SAYGI DUYUYORUM


Muslera, Galatasaray Odeabank'ın, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı ile Avrupa Ligi'nde yaptığı maç sonrasında, taraftarlarla birlikte sarı-kırmızılı takım aleyhine sinkaflı küfür içeren tezahüratta bulunan ve hakkında soruşturma açılan sarı-lacivertli kaleci Volkan Demirel için de konuştu. Uruguaylı kaleci, “Volkan, Türkiye'de doğan, kaliteli ve iyi bir kaleci. Fenerbahçe taraftarı olması kadar doğal bir şey yok. Herkes, her takımın taraftarı olabilir ve bazı reaksiyonlar verebilir. Taraftarlık hissine kapılabilir. Abartmamak, baskı uygulamamak ve konuyu saptırmamak lazım. Volkan Demirel'e saygı duyuyorum. Diğer taraftan Dubai'de birlikte zaman geçirdik. Cenk Tosun da vardı. Futbol ve hayattan bahsettik. Eşi de eşimle sohbet etti” ifadelerini kullandı.


#Galatasaray
#Muslera
#Volkan Demirel
7 yıl önce