|

Telles'in menajeri açıkladı: Pazarlık yapacağız

Galatasaray'dan sezon başında Inter'e kiralanan Alex Telles için menajeri Fernando Otto, sarı kırmızılı kulüple Inter'in teklifi hakkında bir görüşme yapacaklarını açıkladı. Transfer opsiyonu ay sonunda sona erecek olan futbolcu için orta yolu bulmak istediklerini belirten Güney Amerikalı menajer, 'Telles Inter'de kalmak isteyecektir. Ancak Galatasaray'a dönerse de bunu sıkıntı yapmaz' dedi.

Yeni Şafak
15:31 - 5/05/2016 Perşembe
Güncelleme: 14:16 - 5/05/2016 Perşembe
Diğer
Alex Telles (Galatasaray)
Alex Telles (Galatasaray)

Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın yıldızı Alex Telles'in menajeri, Brezilyalı futbolcunun geleceği hakkında konuştu.



Konu hakkında İtalya basınına konuşan menajer Fernando Otto, "Sportif Direktör Cenk Ergün ile bir görüşme yapacağız. O çok ciddi ve yardımsever bir kişi. Onunla tekrar oyuncunun fiyatı hakkında konuşacağız ve belki Inter'le ortak bir yere varabiliriz" dedi.



Brezilyalı futbolcunun düşünceleri hakkında yorum yapan Otto, "Alex İtalya'da devam etmekten memnun kalacaktır. ama Galatasaray'a dönerse de mutlu olur. İstanmbul'da yaşamayı seviyor" ifadelerini kullandı. Wolfsburg'un Telles ile ilgilendiği haberlerine açıklık getiren Otto, "Belki ilgileniyor olabilirler. Ancak bu konuda bize ulaşan bir bilgi yok" şeklinde konuştu.



Alex Telles, bu sezon Inter formasıyla çıktığı 20 Serie A maçında 2 asist yaptı.












#Alex Telles
#Galatasaray
#Inter
#Fernando Otto
8 yıl önce