|

Terim golcü arıyor

Burak Yılmaz'ın Çek Cumhuriyeti maçında oynamayacak olması büyük ölçüde kesinleşince Fatih Terim, forvette Umut Bulut ve Cenk Tosun'un yanı sıra Hakan Çalhanoğlu ve Gökhan Töre'yi denedi. Terim'in Umut veya Cenk'ten birini tercih etmesi bekleniyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 9/10/2015 Cuma
Güncelleme: 05:38 - 9/10/2015 Cuma
Yeni Şafak

A Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası eleme grubunda Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı kritik karşılaşmaya az bir zaman kala teknik direktör Fatih Terim, Umut Bulut'un yerini kimle dolduracağı konusunda henüz kararını veremedi. Sakatlığı bulunan golcü oyuncu Burak Yılmaz dün de fizyoterapist eşliğinde çalışırken yıldız futbolcunun Çek Cumhuriyeti karşısında oynamaması artık tamamen kesinleşti. Burak'ın yokluğunda taktik idmanlarda forvette oynatacağı isimler üzerinde duran teknik direktör Fatih Terim, Umut Bulut'u o bölgede görevlendirirken alternatif isimler de kullandı. Teknik direktör Fatih Terim, Umut Bulut'un yanı sıra forvet bölgesinde Beşiktaş ile sezona iyi bir başlangıç yapan Cenk Tosun'u kullanırken sıradışı tercihlerde de bulundu. İdmanın bazı bölümlerinde Hakan Çalhanoğlu'nu forvette deneyen Terim, kimi zaman Gökhan Töre'yi de ileri uçta değerlendirmeye çalıştı. Terim'in Çek Cumhuriyeti maçı için son kararını Umut Bulut-Cenk Tosun arasında vereceği öğrenildi.



BAŞKA MİLLİ TAKIM YOK, TELAFİSİ YOK


Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, ayrıca sol bekteki Caner'in önünde Volkan Şen'i denerken Oğuzhan ile de özel olarak ilgileniyor. Oyuncularına sert uyarılarda bulunan tecrübeli teknik adamın, Volkan Şen'i kaçırdığı toplar için; Oğuzhan'ı çok top ezdiği için ikaz etti. Geriye yaslanmama ikazını yapan Terim, “Başka milli takım yok, telafisi yok” uyarılarında bulundu.



Önce idman sonra yolculuk


A Milli Takım, Çek Cumhuriyeti ile yarın oynayacağı Avrupa Şampiyonası eleme maçı için dün akşam Prag'a gitti. Yolculuk öncesi Riva'da son çalışmasını yapan Milliler, bugün saat 20.00'de maçın oynanacağı Letna Stadı'nda bir idman gerçekleştirecek. Antrenman öncesinde Fatih Terim, basın toplantısı düzenleyecek.


#Fatih Terim
#a milli takım
#Avrupa Şampiyonası
9 yıl önce