|

Terminatör'e Türkiye'den davet var

Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu Milli Takımlar Sorumlusu Asbaşkan Koray Girgin, dünyaca ünlü eski vücut geliştirme şampiyonu, eski siyasetçi ve 'Terminatör' filmleriyle bilinen aktör Arnold Schwarzenegger'i Türkiye'ye davet edeceklerini söyledi.

Yeni Şafak
12:01 - 28/09/2015 Pazartesi
Güncelleme: 12:23 - 28/09/2015 Pazartesi
AA

Koray Girgin yaptığı açıklamada, 'Arnold Classic' adlı organizasyonun Avrupa ayağı kapsamında İspanya'nın başkenti Madrid'e giden 68 yaşındaki Arnold Schwarzenegger'in, düzenlediği basın toplantısında, "En yakın zamanda Türkiye'ye gidip bu müsabakaların ulusal boyutta olanlarını takip edip, oradaki bazı spor salonlarını ziyaret etmek istiyorum ama bunun için beklediğim tek şey davet edilmem" şeklindeki açıklama yaptığını anımsattı.



Bunun üzerine federasyon olarak harekete geçtiklerini ifade eden Girgin, ünlü ismi en yakın zamanda Türkiye'de görmek istediklerini ifade etti.



'Arnold'un gelmesi sporcularımızı motive edecek'

Schwarzenegger'in düzenlediği yarışa birçok kez katıldıklarını belirten Girgin, şöyle konuştu: "İlk defa Arnold Schwarzenegger'den böyle bir teklif geldi. Biz de önümüzdeki yıl yapılacak ilk Türkiye Şampiyonası'na kendilerini davet edeceğiz. Başkanımız şu anda Malezya'daki Dünya Şampiyonası'nda. Dönünce yarışma tarihi belirleyip tekrardan 'Terminatör'le bağlantıya geçerek kesin bir tarih açıklayacağız. Dünyaca ünlü eski vücut geliştirme şampiyonu, eski siyasetçi ve aktör Arnold Schwarzenegger, defalarca Mr. Olympia unvanını kazanmış bir sporcudur ve dünyada vücut geliştirme sporunun yayılmasında en büyük emeği geçenlerden biri olmuştur. Büyük yıldızın ülkemize gelmesi hem sporcularımızı motive edecek hem de ülkemizin adına büyük reklam olacak. Schwarzenegger'e davet maili attık. İnşallah en kısa zamanda davete ilişkin cevabını kamuoyuyla paylaşacağız."

#Arnold Schwarzenegger
#Koray Girgin
#Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu
9 yıl önce