|

Terraneo'nun yerine Rapaiç geliyor

Fenerbahçe'de Giuliano Terraneo'dan boşalan sportif direktörlük görevine gelecek yeni isim italyan basınına göre belli oldu. İddiaya göre sarı lacivertliler bu görev için eski futbolcusu Milan Rapaiç ile prensip anlaşmasına vardı.

Yeni Şafak
17:22 - 26/05/2016 Perşembe
Güncelleme: 17:50 - 26/05/2016 Perşembe
Diğer
Terraneo sezon başında yaptığı transferlerle dikkat çekmişti...
Terraneo sezon başında yaptığı transferlerle dikkat çekmişti...

Lazio

ve

Inter

gibi ekiplerde gösterdiği başarıların ardından sarı-­lacivertlilere gelen ve bu sezon başında önemli yıldızları takıma kazanedıran transfer operasyonunu yöneten kişi olan Terraneo ile yollar, iki ay önce ayrılmıştı.



Görüşmeler başladı

İtalyan basınının iddiasına göre

Fenerbahçe

'de bu göreve gelecek olan isim

Milan

Rapaiç olacak. Bir dönem sarı ­lacivertli ekibin de formasını giyen eski Hırvat futbolcu ile

Fenerbahçe

ekibinin kontak kurduğu bildirildi. Daha önce de Rapaiç'in isminin bu görev için geçtiği ancak şimdi görüşmeler de yapıldığı ve anlaşmaya varma olasılığının doğduğu detayı verildi.



Rapaiç konuştu

2000-2002 yılları arasında

Fenerbahçe

forması giyen ve 2001 yılında bir de şampiyonluk yaşayan Rapaiç, "Başka Avrupa ülkeleri gibi İstanbul'a da gittim. Gezmeyi seviyorum. Bu bir görüşme yaptığım anlamına gelmez" derken, gazetecilerin "Peki Sportif Direktör olarak Fenerbahçe'ye katılacağınız haberleri doğru mu, yanlış mı?" sorusuna, "Fenerbahçe'nin yapacağı bir teklif asla reddedilemez" diyerek adeta açık kapı bıraktı.










#Fenerbahçe
#Terraneo
#Rapaiç
8 yıl önce