|

TFF Emre Mor'u açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Danimarka'nın Nordjsaelland Kulübü'nde oynayan 18 yaşındaki Emre Mor'un Ay-Yıldızlı formayı giyeceğini duyurdu.

Yeni Şafak
14:17 - 12/03/2016 Cumartesi
Güncelleme: 15:31 - 12/03/2016 Cumartesi
Diğer

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 18 yaşındaki golcü oyuncu Emre Mor'un Türkiye için ter dökeceğini duyurdu.





TFF'den konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Milli takım teknik heyeti ve alt yaş milli takım antrenörleri tarafından yerinde izlenerek değerlendirilen oyuncu; titiz çalışmalar, milli takım teknik adamlarının gayretleri ve futbolcunun Türk Milli Takımı'na hizmet etme isteği sonucu milli Takıma kazandırıldı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu doğrultuda FIFA'ya yapmış olduğu resmi talep de, FIFA Oyuncu Statüleri Komitesi tarafından kabul edildi" denildi.



TFF, FIFA'dan gelen olumlu yanıtın belgesini de resmi siteden yayınladı.






Guardiola peşinde

Yeni sezonda Manchester City'i çalıştıracak olan Pep Guardiola'nın Emre Mor'u İngiliz ekibine transfer etmeyi düşünüyor.



Danimarka vatandaşı olmasına rağmen Türkiye Milli Takımı'nı seçen Emre, "Türkiye'yi daha çok özel sebeplerden dolayı seçtim. Beni uzun süredir takip ediyorlar ve benim için büyük bir fırsat. Bu Danimarka'yı sevmiyorum anlamına gelmiyor ama kendimi daha çok Türk gibi hissediyorum" açıklamasını yapmıştı.









#emre mor
#milli takım
8 yıl önce