|

Sahaya 'iyi ki varsın Eren' pankartlarıyla çıkılacak

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'de bu hafta oynanacak maçlara "Şehitlerimizi Saygıyla Anıyoruz #iyikivarsınEren" pankartıyla çıkılacağını açıklandı.

Yeni Şafak
16:22 - 12/08/2017 Cumartesi
Güncelleme: 16:55 - 12/08/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
TFF: Şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.
TFF: Şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.

Türkiye Futbol Federasyonu, Trabzon'un Maçka ilçesinde terör örgütü PKK'nın saldırısı sonrası şehit olan Başçavuş Ferhat Gedik ve Eren Bülbül için başsağlığı mesajı yayınladı. Yapılan açıklamada bu hafta Süper Lig ve TFF 1. Lig'de oynanacak maçlar öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacağı ifade edildi.


TFF'nin resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle;
  • "Trabzon'un Maçka ilçesindeki terör saldırısında hayatını kaybeden 15 yaşındaki Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik için bu hafta Süper Lig ve TFF 1. Lig'de oynanacak maçlar öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak. Süper Lig'de 12, 13 ve 14 Ağustos'ta yapılacak karşılaşmalarda ise takımlar sahaya TFF tarafından gönderilen "Şehitlerimizi Saygıyla Anıyoruz #iyikivarsınEren" pankartıyla çıkacak. Terörü şiddetle lanetlerken, şehitlerimiz Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'e Allah'tan rahmet; aileleri, sevenleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ve milletimize başsağlığı dileriz."
#TFF
#Süper Lig
#TFF 1. Lig
7 yıl önce