|

THY Avrupa Ligi Kupası İstanbul'da kalsın

Türk Hava Yolları Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı İlker Aycı, İstanbul'da yapılacak THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde kupanın İstanbul'da kalmasını istediğini belirterek, "Temsilcilerimizden biri kazanırsa büyük bir gururla seremoniye çıkar onları alkışlarız" dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 21/04/2017 Cuma
Güncelleme: 17:41 - 22/05/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
​Türk Hava Yolları Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı İlker Aycı
​Türk Hava Yolları Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı İlker Aycı

Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki 1 numaralı organizasyonu Avrupa Ligi'nin isim sponsoru Türk Hava Yolları'nın Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı İlker Aycı, önemli açıklamalarda bulundu. THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nin İstanbul'da yapılacağını hatırlatan Aycı, "Fenerbahçe, Anadolu Efes ve Daruşşafa Doğuş'ta şu anda play-off'talar. Umarım hep birlikte Dörtlü Final'e kalırlar. Kupayı bir Türk takımının almasından mutluluk duyarım. Geçen sene Fenerbahçe kıl payı kaçırmıştı. Çok üzülmüştük. İstanbul'u almayı hedeflemiştik. Hamdolsun İstanbul'da yapılacak Dörtlü Final. Umarım bir takımımız kupayı kazanır. Biz de büyük bir gururla seremoniye çıkar onları alkışlarız. Kupa geldiği ülkede kalır inşallah” dedi.

ÜLKEMİZE KATKISI OLACAK

Dörtlü Final'in ülke ekonomisine ve turizmine katkı sağlayacağını belirten Aycı, “İstanbul'un ve Türkiye'nin daha iyi pazarlanması konusunda üzerimize düşen tanıtım sorumluluğunun ve hissedarlarımıza olan sorumluluğun yanı sıra diğer görevlerimizi de yerine getirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Change the width and height values to suit you best



#THY
#Avrupa Ligi
7 yıl önce