|

Tiote'den vazgeçildi, De Jong geliyor

Galatasaray, dün İstanbul'a getirdiği Cheick Tiote'nin sağlık sorunları sebebiyle transferden vazgeçti. Sarı kırmızılılar, yaşanan bu gelişmeden sonra Nigel de Jong'u transfer etmek için girişimlere başladı.

Yeni Şafak
17:55 - 29/08/2016 Pazartesi
Güncelleme: 18:19 - 29/08/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Galatasaray, Tiote'den vazgeçmesinin ardından Nigel de Jong'u kadrosuna katmaya hazırlanıyor.
Galatasaray, Tiote'den vazgeçmesinin ardından Nigel de Jong'u kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Galatasaray'da Cheick Tiote transferi oyuncunun sağlık sorunları sebebiyle gerçekleşmedi...



Bugün sağlık kontrollerine giren Fildişi Sahilli futbolcunun yapılan tetkiklerinin ardından transferine onay çıkmadı. Sarı kırmızılı yönetim yaşanan bu gelişme üzerine MLS Ligi'nde forma giyen Nigel de Jong'u kadrosuna katmak için harekete geçti.



Defansif orta saha adaylarından olan Lassana Diarra için haber bekleyen sarı kırmızılılar transferin bitimine iki gün kala işini şansa bırakmıyor. LA Galaxy'de forma giyen De Jong'u Riekerink'in raporu doğrultusunda kadrosuna katması beklenen sarı kırmızılıların Hollandalı yıldızı İstanbul'a getireceği belirtildi.



4 sezon Milan'da oynadıktan sonra MLS Ligi'ne giden ve Los Angles Galaxy forması giyen 31 yaşındaki De Jong, daha önce M.City ve Hamburg gibi takımlarda boy gösterirken, tecrübeli orta saha oyuncusu 60 kez de Hollanda Milli Takımı'nda yer aldı.














#Galatasaray
#Nigel de Jong
#LA Galaxy
8 yıl önce