|

Tiote'nin Galatasaray'a maliyeti belli oldu

Galatasaray'ın transfer görüşmesi yapmak için İstanbul'a davet ettiği Cheick Tioté'in geliş saati belli oldu. Fildişi Sahilli orta sahanın sarı kırı kırmızılılara maliyeti de ortaya çıktı.

Yeni Şafak
13:30 - 28/08/2016 Pazar
Güncelleme: 10:49 - 28/08/2016 Pazar
Yeni Şafak
Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Tiote, bugün 16.30'da İstanbul'a geliyor.
Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Tiote, bugün 16.30'da İstanbul'a geliyor.

Galatasaray'ın defansif orta saha transferi için düşündüğü isimlerden biri olan Cheick Tioté, bugün İstanbul'a geliyor. Fildişi Sahilli futbolcunun 16.30'da İstanbul'a geleceği aktarılırken oyuncunun maliyeti de belli oldu.



Sarı kırmızılılar Newcastle United'da forma giyen Cheick Tioté'nin kulübüyle büyük ölçüde anlaştı. Oyuncuyla bugün son görüşmelerini İstanbul'da gerçekleştirecek olan sarı kırmızılıların İngiliz kulübüne 1.5 milyon euro ödeyeceği ifade edildi. Galatasaray, böylelikle piyasa değeri 5.5 milyon euro olan futbolcuyu uygun bir bedelle kadrosuna katmış olacak



Tiote'nin transferinin perde arkasında ise Rafael Benitez bulunuyor. İspanyol teknik adam, bu sezon kadroda düşünmediği futbolcu için gelen tekliflerin kabul edilmesini istemişti. Oyuncu için en ciddi teklif Galatasaray'dan gelince sarı kırmızılı yönetim Tiote'yi bir fırsat transferi olarak gördü ve Newcastle United'la uygun bir maliyetle anlaştı.














#Cheick Tioté
#Newcastle United
#Galatasaray
8 yıl önce