|

Tolga Ciğerci'nin cevabı sosyal medyayı salladı

Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncusu Tolga Ciğerci dün gece Beyaz TV mikrofonlarına yaptığı Sinan Engin ve Ahmet Çakar açıklamasıyla sosyal medyayı salladı.

Yeni Şafak
11:36 - 25/09/2016 Pazar
Güncelleme: 11:55 - 25/09/2016 Pazar
IHA
Galatasaraylı futbolcu Tolga Ciğerci, Ahmet Çakar ve Sinan Engin'i tanımadı.
Galatasaraylı futbolcu Tolga Ciğerci, Ahmet Çakar ve Sinan Engin'i tanımadı.

Dün akşam Beşiktaş'ın sahasında Galatasaray'ı ağırladığı ve 2-2 berabere biten müthiş derbi sonrası meydana gelen bu olay sosyal medyanın gündemine oturdu



"Onlar kim, tanımıyorum"

Maçtan sonra Beyaz TV'ye açıklamalarda bulanan Tolga Ciğerci'ye muhabirin stüdyodan Sinan Engin ve Ahmet Çakar'ın kendisini tebrik ettiğini söylemesi üzerine 'onlar kim tanımıyorum' diye cevap vermesi sosyal medyada olay oldu.



Muhabirin, "Ahmet Çakar ve Sinan Engin Türkiye'ye hoş geldin diyor" dedi. Bu söylem üzerine Tolga bir an duraksadı ve 'onlar kim tanımıyorum' diyerek muhabiri bozdu.



Muhabir ise bu cevap üzerine 'Türk televizyonlarını fazla takip etmiyorsun galiba' dedi. Tolga Ciğerci, 'Evet fazla zaman olmuyor' karşılığını verdi.



Galatasaray'ın bu sezonki flaş ismi Tolga Ciğerci'nin bu cevabı sosyal medyaya bomba gibi düştü; Sinan Engin ve Ahmet Çakar ile ilgili ironik yorumlara sebebiyet verdi.



İşte o anlar;















#Tolga Ciğerci
#Beyaz TV
#Galatasaray
#Ahmet Çakar
#Sinan Engin
8 yıl önce