|

Tolgay'a F.Bahçe kancası

Beşiktaş'ın sözleşmesine zam yapma hazırlığı içinde olduğu Tolgay Arslan için F.Bahçe resmen düğmeye bastı. Sarı-lacivertliler, siyah-beyazlı takımdan yıllık 1 milyon 450 bin Euro alan oyuncu için 3 milyon Euro önerdi. Tolgay'ın menajeriyle temasa geçen F.Bahçe'nin futbolcunun bonservisi için de 7 milyon Euro'ya kadar çıkmayı planladığı belirtildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/11/2016 Pazartesi
Güncelleme: 01:07 - 14/11/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

Beşiktaş'ta son dönemde oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Tolgay Arslan konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. 26 yaşındaki oyuncuyu İtalya'dan Milan ve İnter, İngiltere'den Manchester United ve İspanya'dan Valencia takibe alırken Tolgay için devreye giren son takım ise gündeme bomba gibi düşecek. Beşiktaş'ın en önemli rakiplerinden Fenerbahçe'nin Tolgay için somut adımlar attığı ortaya çıktı. Sarı-lacivertli takımın, oyuncunun menajeri ile temasa geçerek, Beşiktaş'tan bu sezon için 1 milyon 450 bin Euro alan Tolgay Arslan için 3 milyon Euro yıllık ücret önerdiği belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, siyah-beyazlı kulüple sözleşmesi 2018'de sona erecek 26 yaşındaki futbolcu için 7 milyon Euro bonservisi gözden çıkarmaya hazır olduğu da ifade edildi.



OYUNCUNUN KARARI BELİRLEYİCİ OLACAK


Beşiktaş, yıllık 1 milyon 450 bin Euro ücret alan oyuncusuna 2 milyon Euro'dan yeni sözleşme imzalatmayı planlarken Fenerbahçe'den gelen bu hamlenin nasıl değerlendirileceği merakla bekleniyor. Tolgay Arslan ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, önceliğinin Beşiktaş olduğunu dile getirirken, “Devre arası geldiğinde her şey daha net belli olacak” ifadesini kullanmıştı. Beşiktaş'a 2014-2015 sezonunun devre arasında Hamburg'dan 450 bin Euro bonservisle alınan oyuncunun kararı bu transfer gelişmesinde belirleyici rol oynayacak. Tolgay, bu sezon siyah-beyazlı formayla çıktığı 13 resmi karşılaşmada 1 asist yaparken oyunuyla da dikkat çekti.


#Beşiktaş
#Tolgay Arslan
#Transfer
7 yıl önce