|

Tolgay'a performans zammı

Beşiktaş'ta son dönemdeki performansıyla Avrupa devlerinin ilgisini çeken Tolgay Arslan'a zam kararı çıktı. Bu sezon, 1 milyon 450 bin Euro alan 26 yaşındaki oyuncuyla 2 milyon Euro'luk yeni sözleşme yapılacak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 12/11/2016 Cumartesi
Güncelleme: 02:38 - 12/11/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

qBeşiktaş yönetimi, bu sezon özellikle son maçlarda sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Tolgay Arslan'ın sözleşmesine zam yapma kararı aldı. Şampiyonlar Ligi'nde son yapılan Napoli maçında ortaya koyduğu performansla herkesi kendine hayran bırakan oyuncuyu, İtalya'dan Milan ve İnter, İspanya'dan Valencia ile İngiltere'den Manchester United'ın listesine eklediği ve takibe aldığı belirtildi. Tolgay'ın aklının çelinmesinden çekinen yönetim, bu sezon için yıllık 1 milyon 450 bin Euro alan 26 yaşındaki oyuncuya zam yapılarak 2 milyon Euro verilmesi kararlaştırıldı. Yönetimin, önümüzdeki günlerde oyuncuya zamlı sözleşmeye imza attırmayı planladığı belirtildi. Tolgay, 2014-15 sezonu devre arasında Alman ekibi Hamburg'dan 450 bin Euro bonservisle alınmıştı.



ÖNCELİĞİM BEŞİKTAŞ


Dün Vodafone Arena'da düzenlenen imza gününe katılan Tolgay, "Öncelikli tercihim Beşiktaş" dedi. Transfer haberleriyle ilgili olarak menajerine devre arasına kadar bilgi vermemesini söylediğini belirten tecrübeli futbolcu, "Öncelikli tercihim Beşiktaş. Yönetim, benimle konuşmak isterse açığım" dedi. Tolgay, milli takım tercihi için, "Almanya Futbol Federasyonu ile konuştuk. Bana izin verdiler. Şimdi top FIFA'da. Birkaç hafta sonra sonuç alacağız. İnşallah Türkiye formasını giymek istiyorum" diye konuştu.


#Beşiktaş
#Tolgay Arslan
#Vodafone Arena
7 yıl önce